GÖRENLER HAYRAN KALDI

 Bilecik Belediyesi tarafından 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı nizamiye girişine yapılan Atatürk Duvarı'nın açılışı gerçekleştirildi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
06 Eylül 2020 Pazar 18:25
1427 Okunma
GÖRENLER HAYRAN KALDI
banner15
banner18

 Bilecik Belediyesi tarafından 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı nizamiye girişine yapılan Atatürk Duvarı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Açılış programına Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Milletvekilleri Yaşar Tüzün ve Selim Yağcı, Belediye Başkanı Semih Şahin ve eşi Serpil Şahin, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya ve il protokolü katıldı.

 Tugay Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya gerçekleştirilen çalışma dolayısıyla Başkan Şahin’e teşekkür ederek, "Bu nokta, ilimize gelen asker ve ailelerinin uğradığı ilk nokta ve dolayısıyla hatıra fotoğraflarının çekildiği bir alan.

 Belediye Başkanlığımız tarafından gerçekleştirilen çalışma ile burası daha güzel oldu. Katkıları dolayısıyla tekrar teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

Başkan Şahin ise, projenin mimari çizimi ve diğer çalışmaların belediye başkanlığı tarafından yürütüldüğünü belirterek, yetkililere ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Vali Şentürk’te Atatürk görselleri ve jandarmaya ait fotoğrafların yer aldığı çalışmanın çok güzel olduğunu belirterek, Başkan Şahin ve katkısı olanlara teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HİLAL 2020-09-07 19:44:23

EVET GENE CHP VE ATATÜRK SEVGİSİ HELAL OLSUN .. DİĞERLERİNE İNAT ATATÜRK HEYKELİ BU ADAMLAR BU İŞ BİLİYOR

Avatar
ÇETO 2020-09-07 14:39:57

İNŞALLAH DEVAMI GELECEK BAŞKANIM . KOLAY GELSİN

banner22

resim yükleresim yükleresim yükle