GECE 24.00'A KADAR HIZMET VERİYORLAR

Bilecik'te, 2017-2018 eğitim öğretim yılının başlamasıyla beraber kırtasiye satışlarında yoğunluk yaşanırken, kırtasiyeciler gece 24.00’a kadar hizmet vermeye başladı.

18 Eylül 2017 Pazartesi 13:22
2420 Okunma
GECE 24.00'A KADAR HIZMET VERİYORLAR

Bilecik'te, 2017-2018 eğitim öğretim yılının başlamasıyla beraber kırtasiye satışlarında yoğunluk yaşanırken, kırtasiyeciler gece 24.00’a kadar hizmet vermeye başladı.

 

 

  Bilecik’te kırtasiye ürünleri satan Berrin Yıldırım isimli bayan girişimci okulların açılmasıyla birlikte yoğunluk yaşandığını ve satışların hızlanarak, esnafın yüzünü güldürmeye başladığını ifade etti. Yıldırım, “2017- 2018 eğitim öğretim yılının başlamasıyla beraber bizim de işlerimizde tatlı bir hareketlilik başladı. Kırtasiye sektörüne yeni girdiğimiz halde halkın talebi çok güzel, müşterilerimiz de oldukça yoğun.

 

 

Yeni sezonun başlamasıyla birlikte işlerimiz beklediğimiz düzeyde ilerliyor. Halkımızı memnun etmeye çalışıyoruz ve memnun etmeye devam edeceğiz. Müşterilerimiz de ürünlerimizden ve bizden memnun olarak ayrılıyorlar. Bizlerde onların bu memnuniyetini üst seviyeye çıkarmak için gece saat 24.00’a kadar hizmet vermeye başladık. İnsanlar fabrikadan saat 20.00’da çıkıyorlar. Eve gidip gelinceye kadar kırtasiyeler kapatıyor. Bizlerde vatandaşlarımızın daha iyi hizmet alması için bu kararı aldık" dedi.

 

 

Öte yandan, Gazipaşa Mahallesi Yahya Bey Sokak Garanti Bankası arkasında bulunan Emre Kırtasiye’de her 100 TL’lik alışverişe, 10 TL’lik hediye çeki verileceği öğrenildi.

 

Son Güncelleme: 18.09.2017 13:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle