EĞİTİM PROGRAMI TANITIM PLANLAMA VE KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından güncellenen öğretim programları tanıtım, Planlama ve Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.

14 Eylül 2017 Perşembe 11:44
541 Okunma
EĞİTİM PROGRAMI TANITIM PLANLAMA VE KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından güncellenen öğretim programları tanıtım, Planlama ve Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.

 


  Bilecik Bilim ve Sanat Merkezi Konferans Salonu’nda yapılan toplantıya Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü Merkez Atama Daire Başkanı Bekir Erdoğan, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, şube müdürleri ve öğretmenler katıldı. Toplantıda açılış konuşması yapan Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, 2017-2018 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek, “Etik değerlerden yoksun, toplumda yara haline gelmiş insanları düşündükçe bunun, ruhsuz bir okul ve ruhsuz bir eğitim anlayışının eseri olduğunu düşünüyorum.

 

 

Her öğretmen, meslek yemini edip göreve başlarken bu bilince sahiptir. Ancak yıllar içinde bazen öğretmenler bu heyecanı kaybediyor. “Bir tek benimle olur mu?” düşüncesi yanlıştır. Herkes elinden gelenin en iyisini yapmalıdır. Yetiştirdiğimiz her çocuk bir gün bizim karşımıza çıkabilir.  Dünyanın en iyi müfredatı da yapılmış olsa, öğretmenlerin sahip çıkmadığı bir müfredatla başarıya ulaşılamaz” dedi.

 


  Ardından,  Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü Merkez Atama Daire Başkanı Bekir Erdoğan, konuşmasını yaparak yeni öğretim programının amaçları, felsefesi ve değerler eğitimine yönelik kazanımlarını içeren bilgilendirmelerde bulundu. Toplantının sonunda Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Atama Daire Başkanı Bekir Erdoğan’a hediye takdiminde bulundu.

Son Güncelleme: 14.09.2017 11:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle