EDEBALİ ORTAOKULU ÇOK AMAÇLI SPOR SALONU AÇILDI

Bilecik Belediyesi ve Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Bilecik Edebali Ortaokulu Çok Amaçlı Spor Salonu’nun açılışı yapıldı.

10 Ekim 2017 Salı 13:59
1456 Okunma
EDEBALİ ORTAOKULU ÇOK AMAÇLI SPOR SALONU AÇILDI

 Bilecik Belediyesi ve Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Bilecik Edebali Ortaokulu Çok Amaçlı Spor Salonu’nun açılışı yapıldı.  

 


  Bilecik Edebali Ortaokulu bahçesinde düzenlenen açılışa Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Bilecik İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Nusret Tosun, meclis üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 


  Açılış öncesi konuşma yapan Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, eğitimde 3 asıl önemli unsur olduğunu belirterek, “Öğrencinin aklına, duygusuna ve yeteneğine dokunabilmektir esas olan. Aklına ve duygusuna dokunduğumuz yerde yeteneğine dokunabilmek için böyle bir imkanı okulumuza sağlayan Belediye Başkanımız Selim Yağcı’ya huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Şunu biliyoruz ki biz öğrenciyken akşama kadar sokakta oyun oynardık. Bütün enerjimizi de orada boşaltıp akşam da eve gittiğimizde ailemizi de aslında çok bunaltmazdık. Şimdiki gençlerimiz maalesef bir koşuşturma içerisinde. Sokaklarda oyun oynamayı da unuttular. O yüzden okulumuza yapılan bu kompleks bu anlamda da büyük bir önem teşkil etmekte.

 

 

 Eğitim ve öğretim faaliyetleri öğrencisiyle velisiyle eğitim ordusunun neferleri ve bütün STK’ların destekleriyle daha güçlü olacaktır. Bir ilde, bir ülkede eğitim ne kadar güçlü ve dinamik olursa o ülkenin bütün neferleri de o kadar güçlü ve dinamik olacaktır. Şunu unutmayın, bütün büyükleriniz size daha yaşanılabilir bir dünya bırakmak için, sizlerin mutlu bireyler olabilmesi için yola çıktı” dedi.

 


  “Bizim görevimiz sizleri geleceğe en iyi şekilde hazırlamak”


  Ardından konuşma yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ise, konuşmasına Atatürk’ün söylediği sözlerle başladı. Yağcı, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi; ‘Gelecek sizlerle var olacaktır’. Bizim görevimiz sizleri geleceğe en iyi şekilde hazırlamak. Bu hazırlık bir taraftan eğitimle, öğretimle, bilgiyi kazanmakla olurken, diğer taraftan da gerçekten sağlıklı bir beden içerisinde olmak, sağlıklı bir psikolojik yapı içerisinde olmak son derece önemli. Milli Eğitim Müdürlüğümüzle işbirliği içerisinde Belediye Başkanlığı olarak her yıl bir eğitim ve öğretim projesini gerçekleştiriyoruz. 2 yıldır okullarımıza sentetik sahalar kazandırıyoruz. Bugünde Edebali Orta Öğretim Okulumuzda bunu kazandırmanın hakkı, hazzını, gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bizler sizlerin geleceği için çok değişik hizmetleri yapıyoruz.

 

 

 Bilecik’te bu zamana kadar yaklaşık 120’yi aşkın çocuk parkı ve spor alanlarını gerçekleştirdik. Her okulumuza gerekli oyun alanlarını oluşturduk. Eğitimin her noktasında belediyemizin imkanlarıyla sizlerle birlikte olma çabası, gayreti içerisindeyiz. Sizler için sanatsal faaliyetlere de aynı şekilde devam ediyoruz. Çocuk Sinemamızda her gün 15.00 ile 17.00 saatleri arasında ücretsiz çocuk filmlerini sizler için oynatıyoruz.

 

 

 Yine küçük kardeşlerimiz için Pıtırcık Oyun evimiz bu anlamda zamanlarını geçirmesi açısından çok önemli bir aktivite alanı. Onları eğlendirecek çok önemli bir alan. Sizleri seviyoruz ve sizlere hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. İnşallah bizim bu noktalara getirdiğimiz bayrağı 2023 yılında, 2053 yılında, 2071 yılında siz çok daha üst noktalara taşıyacaksınız. Lider ülke Türkiye’yi hep birlikte oluşturacağız” dedi.

 


  Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından Edebali Ortaokulu Çok Amaçlı Spor Salonu’nun açılışı gerçekleştirilirken, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ve Edebali Ortaokulu Müdürü Mustafa Ejder’e hediye takdim etti.

 

Son Güncelleme: 10.10.2017 14:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle