D-650 KARAYOLUNU KİLİTLEYEN KAZA

D-650 karayolunda otomobilin çarpıp yola savurduğu ve sonrasında başka bir otomobilin çarptığı 3 tekerlekli elektrikli bisiklette bulunan 2 yabancı uyruklu kişi yaralandı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
13 Nisan 2021 Salı 11:28
595 Okunma
D-650 KARAYOLUNU KİLİTLEYEN KAZA

D-650 karayolunda otomobilin çarpıp yola savurduğu ve sonrasında başka bir otomobilin çarptığı 3 tekerlekli elektrikli bisiklette bulunan 2 yabancı uyruklu kişi yaralandı. Kaza sonrasında karayolunda uzun araç kuyrukları oluştu.


Edinilen bilgilere göre, Bilecik'in Osmaneli ilçesinden Adapazarı istikametine seyir halinde olan A.H. idaresindeki 54 MA 216 plakalı 3 tekerlekli elektrikli bisiklete, E.B. idaresindeki 54 AFG 382 plakalı Fiat marka otomobil Arifiye'ye geldiği esnada arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yola savrulan elektrikli bisiklete daha sonrada aynı istikamette seyir halinde olan M.B. idaresindeki 11 SA 367 plakalı Fiat marka otomobil de çarptı. Meydana gelen kazada elektrikli bisiklette bulunan A.H. ve M.K. yaralandı. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahale sonrasında yaralıları Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.


Kaza sonrasında D650 karayolunda ulaşım bir süre tek şeritten sağlandı. Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılması ile trafik normal seyrine dönerken, polis kaza ile ilgili inceleme başlattı

Son Güncelleme: 13.04.2021 11:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle