CHP İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ

 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde yenilginin sorumluluğunu üstlenen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı İsmail Kaya görevinden istifa etti.

13 Nisan 2019 Cumartesi 15:49
1651 Okunma
CHP  İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ

 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde yenilginin sorumluluğunu üstlenen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yenipazar İlçe Başkanı İsmail Kaya görevinden istifa etti.


  İstifasını ilçe halkına yazılı bir mesajla bildiren İsmail Kaya, şunları belirtti;
  "Partimizin Yenipazar´da uğradığı seçim hezimetinin sorumluluğunu üstleniyor ve görevimden istifa ediyorum. Üzüldüğüm konu, partisinin adayına sahip çıkmayan partililerimizin ne kadar partili olduklarıdır. İlçe Başkanlığım sırasında bana yardımcı ve destek olan CHP'lilere şükranlarımı sunuyorum. Tüm yaşamım boyunca onurlu, parti adayına ihanet etmeyen bir CHP li olacağım. Tüm Yenipazarılar´a saygılarımı sunuyorum."

Son Güncelleme: 13.04.2019 16:28
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
o ilçe 2019-04-13 20:02:22

o ilçe başkanı yazmamışsınız ayıp olmuş siz okuyucu aptal sanıyorsunuz öylemi o müdür oldu o kim biliyor musunuz husu sen o tür haberleri okumuyorum çok cıvık haber yapıyorsunuz okuyucunun aklıyla resmen dalga geriyorsunuz yazıklar olsun sizin gibi haber yapanlara

Avatar
REİS DUY SESİMİZİİ 2019-04-14 17:18:26

DARISII AKP İL YÖNETİMİNN BASINA CEKETİ KOYSAN KAZANILACAK SEHİRDEE BÜYÜK BASARI GÖSTERİPPP CHP YE VERDİLER AKP YÖNETİMİNİ TEBRİK EDİYORUMM

banner22

resim yükleresim yükle