CHP 97 YAŞINDA

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) kuruluşunun 97'inci yıl dönümü dolayısıyla Bilecik'te bir kutlama programı düzenlendi.

09 Eylül 2020 Çarşamba 13:29
225 Okunma
CHP 97 YAŞINDA

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) kuruluşunun 97'inci yıl dönümü dolayısıyla Bilecik'te bir kutlama programı düzenlendi. 

  Cumhuriyet Meydanındaki programa, Milletvekili Yaşar Tüzün, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin ve eşi Serpil Şahin, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri ile partililer katıldı. Atatürk anıtına çelenk sunma, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından program sona erdi.

‘’Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye Cumhuriyeti’nin köküdür ve temelidir’’

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, partisinin kuruluş yıl dönümü nedeniyle gönderdiği mesajında, "Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye Cumhuriyeti’nin köküdür ve temelidir.

Cumhuriyet Halk Partisi,  Mustafa Kemal Atatürk’ün,  ‘Benim iki büyük eserim var. Birisi Türkiye Cumhuriyeti diğeri Cumhuriyet Halk Partisidir' sözleri özetidir.

 Bizler de gerek kurtuluşun şehri Bilecik’te gerek tüm ülke sathında, Cumhuriyetimizin her bir ilkesi ve değerini koruduğumuz gibi Cumhuriyet Halk Partisi’nin de bize kalan emanetini en yüksekte taşımak için var gücümüzle çalışacağız.

Bu duygu ve düşünceler ile  Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurucusu, ilke ve devrimlerinin mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bu yolda emek veren herkesi minnet duygularıyla anıyorum" dedi.

Son Güncelleme: 09.09.2020 17:21
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERCHP
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle