BAŞKAN YAĞCI HİSART CANLI TARİH VE DİORAMA MÜZESİ’NDE

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İstanbul’da Hisart Canlı Tarih ve Diorama Müzesi’ni ve Müze Kurucusu Nejat Çuhadaroğlu’nu ziyaret etti.

01 Aralık 2017 Cuma 12:42
376 Okunma
BAŞKAN YAĞCI HİSART CANLI TARİH VE DİORAMA MÜZESİ’NDE

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İstanbul’da Hisart Canlı Tarih ve Diorama Müzesi’ni ve Müze Kurucusu Nejat Çuhadaroğlu’nu ziyaret etti.  

 


  Başkan Yağcı, tarihi müzeyi gezerek Kurucusu Nejat Çuhadaroğlu’ndan bilgi aldı. Ardından bir açıklama yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, “Hisart Canlı Tarih ve Diorama Müzesi’ni ve Müze Kurucusu Nejat Çuhadaroğlu’nu ziyaret ettik.

 

 

 Küçük yaşlarda başlayan resim, heykel ve maket yapma tutkusu ile seneler içerisinde büyüyerek önce koleksiyonerliğe ve ardından müzeciliğe kadar uzanan özenle hazırladığı eşsiz eserlerin bulunduğu müzesini inceleme fırsatı bulduk. Osmanlı dönemine ait (1453-1923) askeri ve etnografik tarihi eserler başta olmak üzere, ülkemizin nadide ve eşsiz mirasını gün yüzüne çıkardığı bu müzede gezmek tarihte bir zaman yolculuğuna eşdeğer olduğunu söylemeden geçemeyeceğim.

 

 

 Kendilerine bu noktada ülkemize ait eserlere ve miraslarına sahip çıktığı için tebrik ediyorum. Ayrıca kendilerini 11-15 Aralık Tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz uluslararası marka değerleri ile Bilecik sempozyumumuza konuşmacı olarak davet ettik. Nazik ve samimi sohbetleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

 

Son Güncelleme: 01.12.2017 12:42
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle