2021 “AFET EĞİTİM YILI” İLAN EDİLDİ

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, 2021 Türkiye Afet Eğitim Yılı kapsamında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başkanlığında, VKS yöntemiyle gerçekleştirilen ve 81 ili kapsayan ''Mülki İdare Amirleri Afet Farkındalık Eğitimi''ne katıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
19 Ocak 2021 Salı 16:29
38 Okunma
2021 “AFET EĞİTİM YILI”  İLAN EDİLDİ

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, 2021 Türkiye Afet Eğitim Yılı kapsamında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başkanlığında, VKS yöntemiyle gerçekleştirilen ve 81 ili kapsayan ''Mülki İdare Amirleri Afet Farkındalık Eğitimi''ne katıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başkanlığında 81 İl Valisiyle video konferans yöntemiyle, "Mülki İdare Amirleri Afet Farkındalık Eğitimi" gerçekleştirildi. Bakan Soylu, afet riskinin ülkenin her yanına eşit oranda dağıldığını, afet anı müdahale ve kurtarma, afet sonrası barınma ve yerleşim gibi konularda ciddi bir kapasite ürettiklerini ifade etti.

Toplantı sonrası kısa bir değerlendirme yapan Vali Bilal Şentürk, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun başkanlığında, videokonferans yöntemiyle gerçekleştirilen ''Mülki İdare Amirleri Afet Farkındalık Eğitimi''ne katıldığı, 2021’i “Afet Eğitim Yılı” ilan edildiğini, bu kapsamda yıl boyunca Türkiye genelinde 369 faaliyet planladığını dile getirdi.

Son Güncelleme: 19.01.2021 16:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle