GRUP KURALARI ÇEKİLDİ.

Bilecik Belediyespor Bölgesel Ligde Grubunu 3 sırada bitirmesinin ardından Türkiye Basketbol 3 Ligi yükselme Grubuna katılmayı hak kazanmıştı.

27 Ocak 2014 Pazartesi 11:31
1456 Okunma
GRUP KURALARI ÇEKİLDİ.

Bilecik Belediyespor Bölgesel Ligde Grubunu 3'üncü sırada bitirmesinin ardından Türkiye Basketbol 3'üncü Ligi yükselme Grubuna katılmaya hak kazandı.  

 Bugün Abdi İpekçi Spor Salonunda saat 11:00'da yapılan kura çekimlerinde C Grubunda yer alan Bilecik Belediyespor'un rakipleri ise şu şekilde oldu. Adana Spor(Adana), Çankırı Demirspor(Çankırı), Bostanlıspor(İzmir), Trakya Üniversitesi(Edirne) ve Melik Gazi Belediyesi(Kayseri) olarak belirlendi.

  Kura çekimlerinin ardında grup değerlendirmesi aldığımız takım Koç'u Yeşer Karabulut zorlu bir grupta yer aldıklarını ancak Allah'ın izni ile ilk 4 takım arasına kalıp Türkiye Basketbol 3 Lig'e çıkmayı  planladıklarını belirten Karabulut, "En zorlu gruplardan birini çektik. Bu pazar grubun en kuvvetli en çok para harcayan  takımı Adanaspor ile Bilecik Atatürk Kapalı Spor Salonunda saat 15:00'da karşılaşacağız. Bu grupta oynayacağımız maçları kazanıp 3'üncü Ligde kalıcı olmak hedefindeyiz. Takıma 2 yada 3 takviye yapıp diğer takımlarla dengeyi korumak içindeyiz. Bu hafta içi takıma yapacağımız trasferler netlik kazanacak. Burada Spor sever halkımıza büyük iş düşecek onların destekleri ile hedeflediğimiz yere geleceğiz " dedi.

Son Güncelleme: 27.01.2014 11:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle