BİLECİK’TE STAT SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

  AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaretinde kentte yıllardır yapılamayan iki stadın sorununu dile getirdi. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
31 Ekim 2018 Çarşamba 11:07
569 Okunma
BİLECİK’TE STAT SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

  AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaretinde kentte yıllardır yapılamayan iki stadın sorununu dile getirdi. 

  31 Aralık 2014 günü yoğun kar yağışı sonrası çatısı çöken Bilecik Edebali Stadı ve uzun bir süredir de aynı dertte olan Bozüyük 1 Nolu İlçe Stadı depreme uygun olmadığı için Şeref Tribünlerinin bulunduğu alana seyirci alınamıyordu. Bilecik ve en büyük ilçesi Bozüyük’ün kanayan yarası olan bu iki stadın durumu hakkında AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu bilgi verdi.

"İstek ve taleplerimizi aktardık"

 Yapılan ziyaret sonrası bir açıklama yapan Milletvekili Yağcı, "Kadim dostum, değerli kardeşim Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu beyi ziyarette bulundum. Sayın Bakanımıza ilimizin temel sorunlarından olan Bilecik Şehir Stadyumu ve Bozüyük İlçe Şehir Stadyumunun yenilenmesi konusunda istek ve taleplerimizi aktardık. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın katkılarıyla ilimize kazandırmayı planladığımız spor alanındaki projelerimize verecekleri destekler sebebiyle teşekkür ediyorum" dedi.

  Öte yandan 2014 yılından bu yanan görev yapan bakanlar tarafından Bilecik Edebali Stadının yenileneceğini bildirilmişti. Son olarak 4 Haziran 2018 günü Bilecik’e ziyaret eden dönemin Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Bilecik'e yeni bir stadyum yapılması için o dönemin Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile görüşeceğini söylemişti.

Son Güncelleme: 31.10.2018 13:53
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
buğday tanesi 2018-10-31 12:00:51

bi cacık olmaz kaç senedir olmadı

banner22

resim yükleresim yükle