BİLECİKSPOR KENDİ SAHA VE SEYİRCİSİ ÖNÜNDE BİR DÜZİNE GOL ATTI

Bilecik 1. Amatör Lig 7’nci hafta müsabakaları bugün oynanan 3 maç ile başlarken, en farklı skoru Bilecikspor elde etti.

07 Kasım 2015 Cumartesi 13:25
2491 Okunma
BİLECİKSPOR KENDİ SAHA VE SEYİRCİSİ ÖNÜNDE BİR DÜZİNE GOL ATTI

  Bilecik 1. Amatör Lig 7’nci hafta müsabakaları bugün oynanan 3 maç ile başlarken, en farklı skoru Bilecikspor elde etti.  

 

 

  Bilecik 1. Amatör Lig 7’nci hafta müsabakaları bugün oynanan 3 maç ile başlarken, en farklı skoru kendi saha ve seyircisi önünde Gölpazarı Belediyespor’u 12-1 yenen Bilecikspor elde etti.

 

 

 Maça iyi başlayan Bilecikspor maçın 2’nci dakikasında daha ilk pozisyonunda Tolga Burulday ile 1-0 öne geçti. Maçın 23’üncü dakikasında Semih Sevinç durumu 2-0’a getiriken, maçın 30’uncu dakikasında Tolga Burulday durumu 3-0’a getirdi.

 

 

 Bu gol sonrası ataklarına ara vermeden devam eden Bilecik, maçın 33’üncü dakikasında Semih Sevinç ve 42’inci dakikasında Tolga Burulday’ın nefis volesi ile durum 5-0’a geldi. Bu gol sonrası maçın ilk yarında bulduğu ilk kontra atağı Ahmet Şahin ile gole çeviren Gölpazarı Belediyespor durumu 5-1’e getirirken, bu skorda ilk yarının skoru oldu.

 

 

  İKİNCİ YARI

 

  Maçın ikinci yarısına da atak bir futbolla başlayan Bilecikspor, maçın 55’inci dakikasında Cüneyt Rahmet ile durumu 6-1’e getirdi. Maçın 65’inci dakikasında Tolga Burulday kendisinin 4’üncü takımın 7’nci golüne imza atarken, durum 7-1’e geldi.

 

 

 Maçın 70’inci dakikasında Hakan Ayaz ve 75’inci dakikasında Cüney Rahmet’in golleri ile durumu 9-1’e getiren Bilecikspor ataklarını hız kesmeden devam etti. Maçın 85’inci dakikasında Bilecikspor’un forvet oyuncusu Celal Daş ile durumu 10-1’e getirdi. Maçın 85 ve 90’ıncı dakikasında Fatih Bakır’ın golleri ile durum 12-1’e getirirken, bu goller maçın da skoru oldu.

 

 

  MAÇ SONU

 

  Maç sonunda maçın değerlendirmesi yapan Bilecikspor antrenörü Fatih Savak, Gölpazarı Belediyespor karşısında rahat bir oyunla 12 tane gol bulduklarını belirterek, “Son 3 haftadır farklı galibiyle almaya devam ediyoruz. Takımım ilk 2 hafta aldığı kötü sonuçlar sonrası toparlanması bildi. Haftaya Osmaneli Gençlerbirliği ile karşılaşacağız ve bu maçı da kazanarak yolumuza emin adımlar ile ilerleyeceğiz” dedi.

 

 

  Bilecik 1. Amatör Lig 7’nci hafta müsabakaları bugün oynanan diğer maçlarda, Bilecik Edebalispor, Bozüyük deplasmanında Akpınarspor’u 7-1’le geçerken, Söğütspor deplasmanda Dodurgaspor’u 7-0 yendi. 7’nci hafta müsabakaları yarın 5 maç ile devam edecek.

 

Son Güncelleme: 07.11.2015 13:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle