BİLECİKSPOR'A AK PARTİLİ MECLİS ÜYESİNDEN KAHVALTI

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
07 Aralık 2019 Cumartesi 12:24
296 Okunma
BİLECİKSPOR'A AK PARTİLİ MECLİS ÜYESİNDEN KAHVALTI

Bilecik Belediyesi Meclis üyesi olan aynı zamanda AK Parti'nin mecliste grup sözcüsü Çetin Kaya, Bileciksporlu futbolcularıyla kahvaltıda bir araya geldi. 

 Bilecik Belediyesi Meclis Üyesi Çetin Kaya, Osmaneli Gençlerbirliği Spor karşılaşması öncesinde Bilecikspor futbolcuları ve teknik heyetle kentte faaliyet gösteren Yemen Kahvesi adlı kafeteryada düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi.

 Kahvaltı sonrası Bileciksporlu futbolculara başarılar dileyen Çetin Kaya, "Bilecikspor bu kentin takımı. Bizler bu takım sahip çıkmaz zorundayız.

 Bende bu hafta sporcu kardeşlerimizle birlikte oynayacakları maç öncesi kahvaltıda bir araya geldim. Onlara bugün oynayacakları Osmaneli Gençlerbirliği Spor müsabakası başarılar dilerim" dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bilecik halkı uyuma 2019-12-07 14:46:56

bu sehrin degeri efendilerr herkez sahip çıkmalıı bu takım hepimiziin cünkü

banner22

resim yükleresim yükle