BİLECİK 1. AMATÖR LİG’DE 8’İNCİ HAFTANIN ARDINDAN

Bilecik 1. Amatör Lig 8’inci hafta müsabakaları tamamlanırken, Vitraspor averajla liderliğini sürdürdü.

17 Kasım 2015 Salı 09:03
1682 Okunma
BİLECİK 1. AMATÖR LİG’DE 8’İNCİ HAFTANIN ARDINDAN

  Bilecik 1. Amatör Lig 8’inci hafta müsabakaları tamamlanırken, Vitraspor averajla liderliğini sürdürdü.

 

 

  Bilecik 1. Amatör Lig 8’inci hafta oynanan 7 müsabakayla tamamlanırken, 8’inci hafta sonunda toplam 35 gol oldu. 8’inci haftanın en farklı skorunu ise, kendi evinde Dodurgaspor’u 11-0 yenen Gölpazarı Belediyespor aldı. 7’inci hafta lideri Bozüyük Vitraspor, Bozüyük derbisinde Güneşspor’u 3-0 yenerek liderliğini sürdürürken, aynı puanda olan 1308 Osmaneli Belediyespor deplasmanda Pazaryerispor’u 5-1 yenerek averajla ikinci sıradaki yerini korudu.

 

 

9’uncu hafta müsabakaları, 21 Kasım Cumartesi günü Bilecik Sentetik sahada saat 12:00’de Bilecik Edebalispor ile Gölpazarı Belediyespor maçı ile başlayarak, aynı gün Bilecik Edebali Stadı’nda saat 14:00’te Bilecikspor-Pazaryerispor maçı ile devam edecek. Bozüyük derbisi olarak nitelendirilen Vitraspor-Yeşilyurt maçı ise, cumartesi günü oynanacak diğer bir karşılaşama olacak.

 

 

  Öte yandan, 9’uncu hafta müsabakaları, 22 Kasım Pazar günü oynanacak 4 müsabaka ile sona erecek.

Son Güncelleme: 17.11.2015 09:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle