VALİ BÜYÜKAKIN'DAN KENTTEKİ FABRİKALARA ZİYARET

 Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, sanayi kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor.  

03 Şubat 2018 Cumartesi 16:00
234 Okunma
VALİ BÜYÜKAKIN'DAN KENTTEKİ FABRİKALARA ZİYARET

 Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, sanayi kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor.  


  Vali Büyükakın, Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) bir fabrikayı ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Fabrika Yönetim Kurulu İcra Üyesi Abdulhekim Yakut, Vali Büyükakın’a üretim, ithalat ve ihracat hakkında bilgi verdi. Üretim sahasını gezen ve işleyişi yerinde gören Vali Büyükakın, "Bilecik'in sessiz sedasız önemli işlere imza atan birçok markası var.

 İsteğimiz, Ar-Ge çalışmasına, inovasyona, yeniliğe önem veren bu firmalarımızın başarılı grafiklerinin sürekli yükseldiğini görmek. Biz ilimizde hizmet veren tüm işletmelere her türlü konuda destek olmaya hazırız. Firmamıza işlerinde başarılar diliyorum" dedi.


  Öte yandan, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren firma yetkilileri de Vali Büyükakın'a Bilecik'e hizmetlerinden ötürü teşekkür ettiler.

Son Güncelleme: 03.02.2018 16:06
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle