O SİTENİN KANAYAN YARASINA EL ATTI

Bilecik'in en büyük sitelerinden biri olan 190 haneli Nilüfer Sitesi sakinlerinin taleplerine Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, "Sizin sorunlarınız, benim sorunum" ifadelerine yer verdi.

13 Şubat 2019 Çarşamba 16:09
1098 Okunma
O SİTENİN KANAYAN YARASINA EL ATTI

Bilecik'in en büyük sitelerinden biri olan 190 haneli Nilüfer Sitesi sakinlerinin taleplerine Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, "Sizin sorunlarınız, benim sorunum" yanıtını verdi. 

 Göreve geldiği günden bu yana gece gündüz demeden çalışan Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, bir yandan kenti güzel çalışma ve hizmetlerle buluştururken diğer yandan vatandaşlara bir araya gelerek vatandaşların istek ve taleplerini dinliyor.

Bilecik'in en büyük sitelerinden biri olan 190 haneli Nilüfer Sitesi sakinleriyle site lokalinde bir araya gelen Başkan Can, "İnsanımızla bir araya gelerek, düşüncelerini almaya devam ediyoruz. Bizler en başta dediğimiz gibi Bilecik’imizi birlikte yöneteceğiz. Ziyaretlerimiz kapsamında Nilüfer Sitesinin çok değerli sakinleri ile bir araya geldik. Site sakinlerimizin istek ve taleplerini değerlendirdik. Taleplerini çözüme kavuşturmak için elimizden gelen desteği vereceğiz. Milletimize hizmet yolunda durmak yok yola devam" dedi.

Site sakinlerin yol, kaldırım ve site girişine 6K Akılı Durak istemelerinin ardından Başkan Can, "Nilüfer Sitesinin kanayan yarası haline gelen tüm sorunlarına el atacağız. Sizin sorunlarınız, benim sorunum" sözlerini site sakinleri alkışla karşılık verdi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hayırdır 2019-02-15 10:37:15

Nilüfer Sitesinin kanayan yaraları mı?
Bu zamana kadar Belediye Başkanlığı yapan, koltuğu devraldığınız Selim Yağcı'dan kaynaklanan, onun çözemediği yaralar mı.
Selim Bey duymasın, alır sizi görevden Nihat başkan.

Avatar
sorunlu siteler 2019-02-13 21:07:21

bende sorunlarımı baş yerde yazarım

banner22

resim yükleresim yükle