İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ PERİYODİK SAĞLIK TARAMASI YAPILDI

Bilecik Belediyesi çalışanlarına yönelik olarak, İş Sağlığı ve Güvenliği Periyodik Sağlık Taraması yapıldı.     Mobil araç ile gerçekleştirilen sağlık taramasında; Bilecik Belediyesinin birçok biriminde çok tehlikeli sınıfta çalışan personel sağlık taramasından geçti.

22 Eylül 2018 Cumartesi 13:08
188 Okunma
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ PERİYODİK SAĞLIK TARAMASI YAPILDI

Bilecik Belediyesi çalışanlarına yönelik olarak, İş Sağlığı ve Güvenliği Periyodik Sağlık Taraması yapıldı.  
  Mobil araç ile gerçekleştirilen sağlık taramasında; Bilecik Belediyesinin birçok biriminde çok tehlikeli sınıfta çalışan personel sağlık taramasından geçti.


  6331 sayılı Kanun ve İşyeri Hekimi ve Diğer Sağlık Personellerinin Görev, Yetki, Sorumluluk ve Eğitimleri Hakkında Yönetmeliği kapsamında “Çok tehlikeli sınıftaki işyerlerinde en geç yılda bir, defa olmak üzere periyodik muayene tekrarlanır” hükmü doğrultusunda gerçekleştirilen sağlık taraması ile çok tehlikeli sınıfta görev yapan personellerin periyodik sağlık taramaları yapıldı.


  Yazı İşleri Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen periyodik sağlık taraması ile çalışanların sağlıklarını korumaları ve verimli bir işgücü elde etmeleri amaçlandığı belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle