BU ELLER BELEDİYE DÜKKANLARININ KADERİNİ BELİRLEDİ

Bilecik Belediyesi Eylül ayı Meclis toplantısı Belediye Başkanı Selim Yağcı Başkanlığında yapıldı.

02 Eylül 2014 Salı 16:15
3070 Okunma
BU ELLER BELEDİYE DÜKKANLARININ KADERİNİ BELİRLEDİ

 Bilecik Belediyesi Eylül ayı Meclis toplantısı Belediye Başkanı Selim Yağcı Başkanlığında yapıldı.

 

 

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde yapılan meclis toplantı 8 gündem maddesi ele alınarak gerçekleştirildi. Bu gündem maddelerinde en hararetli en uzun süre görüşülen gündem maddesi ise 5'inci gündem maddesi oldu. Bu gündem maddesi ise İlimiz Gazipaşa Mahallesi Atatürk Bulvarı 163 ada 1 parsel üzerinde bulunan taşınmasın satış konusunun görüşülmesi oldu. Bu gündem maddesi maddesi Ak Partili Meclis Üyeleri ve Başkan Selim Yağcı'nın oyu ile oy çokluğu ile satışına karar verildi. Bu yer Atatürk bulvarı üzerinde bulunan ve yağmur yağdığı zaman dükkanları su basıp gündeme oturan dükkanlar olarak biliniyor.

 

 

 Bu dükkanların alt katında Çınar Market, Sırmalılar Sürücü Kursu, Gazipaşa Mahallesi Muhtarı İlhami Çınar'ın dükkanı, kuruyemiş, kırtasiye, berber ve büfeler bulunuyor. Üst katında ise kahve bulunan bu ada yakında ihale usulü ile satışa sunulacak. Bu yapılan oylama sonucu Muhalefet Meclis Üyeleri bu yerin satılmasına "Yeşil Alan" yarın bir gün bu dükkanlar yıkılırsa bu adaya hiç bir şekilde inşaat yapılamaz tezini savundular. Başkan Yağcı ise burada dükkanların satışı konusunda öncelikle içerisinde bulunan kiracıların hepsi ile samimi olduğunu ama şartların bunu gerektirdiğini içinde bulunan kiracılara öncelik vermek istediğini ama ihale şartlarında ise böyle bir şey mümkün olmayacağını dile getirdi. 

 

 

Son Güncelleme: 02.09.2014 16:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle