BU ADADA YOK YOK

  Bilecik'e yapılacak olan Sağlık Spor ve Yaşam Adası çalışmaları son sürat devam ederken, 250 dönümlük alana yapılacak adanın içinde her türlü spor aktivitesinin yapılabileceği alanlar bulunuyor.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
23 Nisan 2018 Pazartesi 12:55
1466 Okunma
BU ADADA YOK YOK

  Bilecik'e yapılacak olan Sağlık Spor ve Yaşam Adası çalışmaları son sürat devam ederken, 250 dönümlük alana yapılacak adanın içinde her türlü spor aktivitesinin yapılabileceği alanlar bulunuyor.

  Bilecik merkez Ertuğrulgazi Mahallesine belediye tarafından 250 dönümlük bir alan, sağlıklaştırma projesi kapsamında yeniden düzenlenerek 'Sağlık Spor ve Yaşam Adası' yapılacak. Çalışmaları Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve AK Parti Bilecik İl Başkan Vekili Haşim Balcı yerinde inceledi. Alanın eski hafriyat sahası olduğunu anlatan Başkan Yağcı, "Eski hafriyat sahasını sağlıklaştırma projesi olarak yeniden düzenleyerek 250 dönüm kazandırdığımız Sağlık Spor ve Yaşam Adası çalışmasını AK Parti İl Başkan Yardımcımız Haşim Balcı ile yerinde inceledik.

 Gerek mahallemiz gerek şehrimiz için çok büyük bir hizmet olan spor ve yaşam alanının içerisinde; tenis, basketbol, futbol, voleybol gibi spor aktiviteleri gerçekleştirilebilecek. Ayrıca vatandaşlarımız burada dış mekan spor aletleri ile spor yapma, yeşil alanlar ile dinlenme mekanlarında vakit geçirme imkanı bulacak.

 Burada ayrıca süs havuzları, kafe ve dinlenme noktaları ile sağlıklı yaşam alanları da bulunacak. Hemşehrilerimiz için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
atarlı ergen 2018-04-23 16:46:40

ne kadar beton o kadar güzel mantığından vazgeçerseniz . adam akıllı proje çizip sonra tek seferde uygulamaya geçebilirseniz . uygulama esnasında işi ehline bırakırsanız . o zaman güzel bir proje ortaya çıkar . rica ediyoruz bu sefer adam akıllı bir iş yapın . diğer park bahçe icraatlarınıza benzemesin .

Avatar
HASAN YILMAZ 2018-04-23 20:14:12

BURDA BİRDE BİNA YAPARLAR TABANI HARFİYAT SAHASI HALBUKİ BURDA AMAÇ YAPTIKLARININ EN İYİ GİZLEME YOLU YILLARCA ORADA YAŞAYANLAR SIKINTI ÇEKTİ TOZUN İÇİNDE KALDI O ZAMAN KİM HARFİYAT ATTI BELEDİYE İLE NASIL BİR ORTAKLIĞI OLDU BUNLAR HABER KONUSU BİR ARAŞTIRIN

banner22

resim yükleresim yükle