BİLECİK BELEDİYESPOR İLK HAFTADA LİDERLİĞE YÜKSELDİ

Erkeler Basketbol Bölgesel Lig (EBBL) 3’üncü grup 1’inci hafta müsabakasında Bilecik Belediyespor deplasmandaki maçını kazanarak ilk haftada liderliğe yükseldi.

10 Kasım 2015 Salı 08:54
1102 Okunma
BİLECİK BELEDİYESPOR İLK HAFTADA LİDERLİĞE YÜKSELDİ

 Erkeler Basketbol Bölgesel Lig (EBBL) 3’üncü grup 1’inci hafta müsabakasında Bilecik Belediyespor deplasmandaki maçını kazanarak ilk haftada liderliğe yükseldi.  

 

 

  Sakarya Atatürk Spor Salonu’nda oynanan EBBL 3’üncü grup 1’inci hafta müsabakasında, Sakarya Büyükşehir Belediye Gelişim, kendi saha ve seyircisi önünde Bilecik Belediyespor’a 42-66 mağlup oldu. Maça, Mehmet Saday, Aykut Karçı, Rıdvan Çalışkan, Metin Barış, Sinan beşi ile başlayan Bilecik Belediyespor ilk periyotta 7-18 gibi farklı bir skor elde etti. İkinci periyota kötü başlayan Bilecik Belediyespor ikinci periyotta Sakarya Büyükşehir Belediye Gelişim 17 sayı yiyerek ilk periyottaki avantajını yitirerek durumu 24-33 getirdi. Bu skor ilk yarınında skoru oldu.

 

 

  BİLECİK BELEDİYESPOR SON PERİYOTTA İŞİ BİTİRDİ

 

  Üçüncü periyota kafa kafaya bir oyun sergileyen iki takım birbirlerine üstünlük kurmaya çalıştılar. Üçüncü periyotta karşılıklı bulunan sayılar 35-45 skorla geçildi. Son periyotta oyuna ağırlığı koyan Bilecik Belediyespor yaptığı iyi defans ile sadece 7 sayı yedi. Son periyotta 21 sayı Bilecik Belediyespor maçı 42-66 skorla kazanarak, aldığı 2 puanla ilk haftanın liderliğine yükseldi.

 

 

  MAÇ SONU

 

  Maç sonunda maçı değerlendiren Bilecik Belediyespor Baş antrenörü Yeşer Karabulut, zorlu bir deplasmanda iyi oynayarak kazanmasını bildiklerini belirtti. Karabulut, “İlk haftada deplasmanda galip gelerek büyük bir başarı elde ettik. EBBL’de bu sezonun iyi takımları arasına yer alarak Final Grubu’nda oynamak istiyoruz.

 

 

 Bu hedef ile ilk hafta galip geldik. Bütün oyuncuları kutluyorum. 15 Kasım 2015 Pazar günü saat 15:00 kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız İstanbul Ticaret Odası Spor Kulübü (İTO) maçının hazırlıklarını sürdüreceğiz. O maçı da kazanarak 2’de 2 yapmak istiyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 10.11.2015 08:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle