BİLECİK BELEDİYESİ GELENEĞİ BOZMADI

Bilecik Belediyesi tarafından her yıl geleneksel hale gelen aşure dağıtımı 3 ayrı noktada gerçekleşti.

26 Ekim 2015 Pazartesi 08:42
1413 Okunma
BİLECİK BELEDİYESİ GELENEĞİ BOZMADI

 Bilecik Belediyesi tarafından her yıl geleneksel hale gelen aşure dağıtımı 3 ayrı noktada gerçekleşti.

 

 

  İlk olarak Teyfikbey Caddesi üzerinde bulunan Bilecik Belediyesi Sosyal Tesis ve Aile Çay Bahçesi önünde okunan dua sonrası dağıtılan aşure, sırasıyla; Kapalı Pazar ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğrenci otağında vatandaşlara ve öğrencilere ikram edildi. Aile çay bahçesi önündeki okunan dualar sonrası dağıtılan aşure sonrası açıklama yapan Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Can, mübarek bir ay içerisinde olduklarını ve 3 ayrı noktada 5 bin kişilik aşure dağıtacaklarını belirtti.

 

 

 Can, “İnşallah dağıtılan aşure, Aşure Ayı'nda şifa olur diyerek, birlik beraberliğimize de bir şifa olmasını temenni ediyorum. Bu geleneğimiz 10 yıldır devam ediyor. Sayın başkanım bugün Ankara'da bir toplantıdalar ve onun da çok selamını ileteyim” dedi.

 

 

  Konuşmasının ardından Başkan Yardımcısı Can, kendi elleri ile vatandaşlara aşure ikram ettikten sonra, diğer aşure dağıtım noktalarına hareket etti.

 

Son Güncelleme: 26.10.2015 08:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle