BAŞKAN YAĞCI'DAN DARBE GİRİŞİMİ HAKKINDA AÇIKLAMA

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı darbe girişimini kınadı.

18 Temmuz 2016 Pazartesi 03:39
634 Okunma
BAŞKAN YAĞCI'DAN DARBE GİRİŞİMİ HAKKINDA AÇIKLAMA

    Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı darbe girişimini kınadı. 

 

 

   Yağcı kınama mesajında Türkiye'nin tarihinde görmediği bir zarar ile karşı karşıya bırakılmak istendiğini ifadelerine yer verdi. Başkan Yağcı mesajının devamında şu ifadelere yer verdi:

"Ülkemiz, Demokrasimiz ve Milletimiz bu akşam maalesef tarihinde görmediği derecede bir zarar ile karşı karşıya bırakılmak istenmektedir. Bundan Milletçe kurtuluşumuzun yolu; birlik, beraberlik kardeşlik ve demokrasiye sahip çıkmaktır. Demokrasi için birlik, beraberlik ve kardeşlik için bu Ülkenin bu günü ve geleceği için hükümetimize, demokrasimize ve vatanımıza sahip çıkalım.Ülkemize kast edenlere Ülkemizin birliğini ve beraberliğini bozmak isteyenlere fırsat vermeyelim. Tüm kardeşlerim demokrasi için, Liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında ayakta olalım. Milletimizin gücünü ve inancını hep birlikte gösterelim. "

Son Güncelleme: 18.07.2016 03:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle