BAŞKAN CAN 40 YILLIK SORUNU ÇÖZDÜ

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Cumhuriyet Mahallesi Gündüz Sokak’ta ikamet eden vatandaşların 40 yıldır çözülemeyen tapu sorununu çözerek, tapuları vatandaşlara takdim etti.  

22 Mart 2019 Cuma 14:28
840 Okunma
BAŞKAN CAN 40 YILLIK SORUNU ÇÖZDÜ
banner15
banner18

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Cumhuriyet Mahallesi Gündüz Sokak’ta ikamet eden vatandaşların 40 yıldır çözülemeyen tapu sorununu çözerek, tapuları vatandaşlara takdim etti.  


  Belediye Başkanlığında gerçekleştirilen programda Belediye Başkanı Nihat Can, ağırladığı vatandaşlara tapularını verdi. Başkan Can, burada yaptığı açıklamada, bu çalışma ile vatandaşların istedikleri çalışmaları yapabileceklerini ifade ederek, “Cumhuriyet Mahallemizin Gündüz  Sokak bölgesindeki vatandaşlarımızın 40 yıldan beri var olan bir sıkıntısın bizler çok şükür gerek harita uzmanı arkadaşlarımız, gerek mühendislerimizden oluşan teknik heyet ile adeta bir seferberliğe girerek çözdük. Buradaki sıkıntı şuydu.

Oradaki vatandaşımız evi ve arsasıyla ilgili bir işlem yapmak istese, tapusu elinde olmadığı için ve üzerinde diğer parsellerden de hak olduğu için bir çalışma yapılamıyordu. Yani satma ve diğer işlemleri yapamıyorlardı. Bu da buradaki vatandaşlarımızın en büyük sıkıntısı idi. Biz de gerek belediye başkan yardımcısı arkadaşlarımız gerek ilgili birim müdürlerimizle bir çalışma yaparak, bu noktadaki sorunu 3 aylık bir çalışma ile neticelendirdik. Allah’ın izniyle de bugün oradaki vatandaşlarımızın tümüne, yani toplamda 30 vatandaşımıza tapularını takdim edeceğiz.

Tapuları hayırlı ve uğurlu olsun. Yıllardan beri evleri var. Ancak parseller üzerinde kaymalar olduğu için büyük bir sorun vardı. Biz şimdi kendilerine tapuları takdim etmiş olduk. Bu çalışma ile artık vatandaşlarımız buralarla ilgili istedikleri çalışmayı yapabilecekler. Ben tapuların tekrar hayırlı ve uğurlu olmasını güle, güle kullanmalarını diliyorum” ifadelerine yer verdi.


  Tapusunu alan vatandaşlar ise, duydukları memnuniyeti belirterek Belediye Başkanı Nihat Can’a teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adalet 2019-03-22 22:57:51

15 yıl bekleyip son hafta vermeleri

Avatar
buğday tanesi 2019-03-22 17:09:59

Kaptın yine oyları helal sana başkan :)

Avatar
Kalk 2019-03-22 21:12:13

Sayin baskanim bir muhtar adayinin istekleri yapiyorsunuz simdiden muhtar desteyi bellimi eyer bu msj yayinlamazsa olay haberde bu olayin bir parcasidir

banner22

resim yükleresim yükleresim yükle