VATANDAŞA "TERBİYESİZLİK YAPMA LAN" DİYEN BÜROKRATA ÖDÜL GİBİ ATAMA

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
14 Temmuz 2020 Salı 15:03
1940 Okunma
VATANDAŞA "TERBİYESİZLİK YAPMA LAN" DİYEN BÜROKRATA ÖDÜL GİBİ ATAMA

Ilgın'da Kaymakam vatandaşa ‘Terbiyesizlik yapma lan’ deyince ortalık karıştı, Kaymakam yuhalanarak köyden ayrılmıştı. Bu kaymakam dün görevden alınırken, bugün Bilecik Vali Yardımcılığı görevine atandı.

Türkiye Kömür İşletmelerinin ruhsatlandırdığı alandaki çalışmalara engel olan Ilgın ilçesi Çavuşçugöl Mahallesi’nin bir kısım sakinleri, 11 Temmuz 2020 sabahı tedbir alan kolluk kuvvetlerine mukavemet göstererek iki kolluk personelini yaralamıştır.


11 Temmuz 2020 günü öğleden sonra Ilgın Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu, mahalle sakinleri ile toplantı yapmış, toplantı esnasında mahalle sakinlerinden bazıları topluluğu galeyana getirerek Devlet temsilcisine gösterilmemesi gereken tavır ve sözler sarf etmişlerdir. Bu tahrikler karşısında istenmeyen bir söz Kaymakam Kadiroğlu tarafından sarf edilmiştir. Konya Ilgın'da Kaymakam vatandaşa ‘Terbiyesizlik yapma lan’ deyince ortalık karıştı, Kaymakam yuhalanarak köyden ayrılmıştı.


DÜN GÖREVDEN ALINDI, BUGÜN BİLECİK VALİ YARDIMCILIĞINA ATANDI
Konya Valiliği, Ilgın ilçesi Çavuşcugöl Mahallesi'nde, bölge sakinlerinden bir vatandaşa ‘Terbiyesizlik yapma lan’ diyerek azarlayan Ilgın Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu’nun valilik emrine alındığını duyurdu. Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada, “İstenmeyen bu hadiseden sonra Ilgın Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu, Konya Valiliği emrine alınmıştır. Konya Vali Yardımcısı Mehmet Aydın ise geçici olarak Ilgın Kaymakamı olarak görevlendirilmiştir” denildi. Bugün ise, Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarına göre, bugün birçok kaymakam ve vali yardımcılığı yapılırken, bunların arasında vatandaşa hakaret eden Yunus Fatih Kadiroğlu’nun da bulunduğu görüldü. Dün görevden alınanın Kadiroğlu'nun, Bilecik Vali Yardımcılığı görevine atanması dikkat çekti.

KAYNAK: SÖZCÜ GAZETESİ

Son Güncelleme: 14.07.2020 15:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yiğit 2020-07-15 19:04:00

vali yardımcılığı ödül değildir. kızaktır.

Avatar
mitat 2020-07-17 10:34:36

Bir insanın bir anlık bir yanlış anlaşılacak sözünün sürdürmenin bir anlamı yok. Yaptığı ve genel davranışlarıyla değerlendirilmeli. ön yargılardan kurtulunmalı yeni atanan bir görevliye önce hayırlı olması dilenmeliydi.

banner22

resim yükleresim yükle