SEVGİLİSİYLE KAVGA ETTİ, İNŞAATA ÇIKTI

Bilecik’te sevgilisiyle kavga eden genç kız 5 katlı bir inşaatın 3’üncü katına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

27 Şubat 2017 Pazartesi 17:47
7660 Okunma
SEVGİLİSİYLE KAVGA ETTİ, İNŞAATA ÇIKTI

    Bilecik’te sevgilisiyle kavga eden genç kız 5 katlı bir inşaatın 3’üncü katına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

 

 

      2 saat ikna edilmeye çalışan kızı CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün gelmesiyle kız bir polis tarafından yakalandı. Bilecik’te yaşayan genç kız Ayşe D. (22) sevgilisi Burak O.’la kavga ettiği için İsmetpaşa Mahallesi Muavenati İçtimai Sokak’ta yapımı devam eden bir inşaatın 3’üncü katına çıkarak kendini intihar edeceğini söyledi. Vatandaşların polise ihbarı üzerine olay yerine gelen polisler 112 acil ve 110 itfaiye ekiplerini çağırdı.

 

 

    Bir süre kızı izleyen itfaiye ekipleri bir vatandaşın tepkisi üzere harekete geçerek etraftaki vatandaşlarla birlikte branda açarak polislerin genç kızı ikna etmelerini bekledi. Etraftaki meraklı gözlerin ellerinden telefonlar düşmezken, polisler saatlerce kızı ikna etmeye çalıştı. Sevgilisi Burak O.’ın inşaata çıkmasıyla tartışmaya başlayan çift uzun 2 saati geçkin süre kavga etti.

 

 

 

    Polislerin kavgaya müdahale etmesinin de bir işe yaramamasının ardından olay yerine gelen CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün yukarı kızın yanına çıktı. Bu esnada bir polis kızın boşluk anını yakalayarak kızı yakaladı.

 

 

   Ayşe D. çığlıklarla ‘Artık dayanamıyorum. Bırakın beni. Bugün yapmasam yarın yapacağım’ diyerek Tüzün'ün kolları arasında aşağı indirildi. Ambulansa bindirilen kız Bilecik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

 

Son Güncelleme: 27.02.2017 17:47
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKIntiharTeşebbüs
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle