OSMANLI MİMARİSİ ÇEŞMEDEN SU YERİNE ŞERBET AKTI

Bilecik’te, Osmanlı mimarisine göre yaptırılan çeşmeden Berat Kandili dolayısıyla su yerine şerbet aktı.

11 Mayıs 2017 Perşembe 06:52
949 Okunma
OSMANLI MİMARİSİ ÇEŞMEDEN SU YERİNE ŞERBET AKTI

  Bilecik’te, Osmanlı mimarisine göre yaptırılan çeşmeden Berat Kandili dolayısıyla su yerine şerbet aktı. 

 

 

  Kent merkezinde bulunan Şehitler Parkı'ndaki Osmanlı çeşmesinden Berat Kandili münasebetiyle halka şerbet ikramı yapıldı. Şerbetin yanında belediye tarafından helva ikramı da yapılırken, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

 

 

 Şehitler Parkı’ndaki programa Bilecik Belediye Başkan Vekili Nihat Can, AK Parti Bilecik Kadın Kollar Başkanı Ümran Karayiğit ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

 Okunan duanın ardından Bilecik Belediye Başkan Vekili Nihat Can, kendi elleriyle vatandaşlara helva ve şerbet ikram etti. Ardından tüm İslam Aleminin Berat Kandili kutlayan Can, “Tüm insanlığın Berat'ı kutlu olsun diyoruz ve bugün artık aramızdaki savaşların, sıkıntıların kin ve nefretin bitmesini ve sevginin kardeşliğin hoşgörünün birlik ve beraberliğin dünya üzerinde hakim olması için dua ediyoruz.

 

 

  Gerçekten insanlık kendisine çok büyük kötülükler yapıyor. Bu insanlar arasındaki bu kavganın bu çekişmenin bir an önce bitmesi için bugün Berat Kandili olan bu günde bu gecede dua edeceğiz” dedi.

Son Güncelleme: 11.05.2017 06:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle