KOCASININ HAPLARINI İÇEREK İNTİHAR ETMEK İSTEDİ

  Bilecik'te sinir krizi geçiren bir kadın iddialara göre​​​​​​​; ilk önce bileklerini kesmek istedi, yapamayınca kocasının haplarını içerek intihara kalkıştı. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
22 Eylül 2018 Cumartesi 14:11
2654 Okunma
KOCASININ HAPLARINI İÇEREK İNTİHAR ETMEK İSTEDİ
banner15
banner18

  Bilecik'te sinir krizi geçiren bir kadın iddialara göre ilk önce bileklerini kesmek istedi, yapamayınca kocasının haplarını içerek intihara kalkıştı. 

  Alınan bilgilere göre; Bilecik merkez Ertuğrulgazi Mahallesi Ünver Sokak üzerinde bir apartmanın 1'inci katında ikamet eden M.Ş. isimli bir kadın, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı sinir krizi geçirdi. Kendine zarar vermek isteyen kadın, ilk olarak bileklerini kesmeye çalıştı.

​​​​​​​

 Bunu yapamayınca kocasının evde bulunan ilaçlarını içerek intihar etmek isteyen kadını olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri kurtardı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin adından Bilecik Devlet Hastanesine kaldırılan genç kadının sağlık durumunun, ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili geniş çaplı tahkikat başlattı.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükleresim yükle