''HİÇBİR ŞEYE DAYANAMIYORUM” DEDİ PENCEREDEN ATLADI

01 Nisan 2016 Cuma 16:45
5454 Okunma
''HİÇBİR ŞEYE DAYANAMIYORUM” DEDİ PENCEREDEN ATLADI
banner15
banner18

 Bilecik’te bir genç, kız arkadaşına  “Artık hiçbir şeye dayanamıyorum. Her şey üstüme geliyor” dedikten sonra 3. kattaki evinin penceresinde atlayarak ağır yaralandı.

 

 

  İddialara göre, İstiklal Mahallesi Belediye Sokak’taki 8 katlı binanın 3. katında ikamet eden maden mühendisi Erman Kötük (27), evde kız arkadaşı M.Ç.’ye ''Artık hiçbir şeye dayanamıyorum. Her şey üstüme geliyor” dedikten sonra kendisini pencereden attı.

 

 

Hemen aşağı inen kız arkadaşı ve çevredeki vatandaşlar olayı 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen 112 ekipleri ağır yaralı Erman Kötük’ü Bilecik Devlet Hastanesine kaldırdılar.

 

 

Olay yerine gelen polis ekipleri inceleme yaparken, Kötük’ün kız arkadaşı Asayiş ekipleri tarafından Çarşı Polis Merkezi Amirliğine götürüldü. Ağır yaralanan Kötük tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

 

Son Güncelleme: 01.04.2016 16:45
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKIntiharGüncel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükleresim yükle