EHLİYET DEĞİŞİKLİĞİ İLE İLGİLİ İDDİALAR GERÇEĞİ YANSITMIYOR

Son zamanlarda sosyal medya üzerinden yayılan ”31 Aralık 2016 tarihine kadar mevcut ehliyetlerin değiştirilmesi gerektiği; aksi takdirde yılbaşından sonra tam teşekkülü sağlık raporunun hastanelerden alınacağı ve 400-500 TL arası ücret ödenmek zorunda kalınacağı” iddiası ile ilgili aile hekimlerinden açıklama geldi.

05 Aralık 2016 Pazartesi 15:44
4500 Okunma
EHLİYET DEĞİŞİKLİĞİ İLE İLGİLİ İDDİALAR GERÇEĞİ YANSITMIYOR

   Son zamanlarda sosyal medya üzerinden yayılan ”31 Aralık 2016 tarihine kadar mevcut ehliyetlerin değiştirilmesi gerektiği; aksi takdirde yılbaşından sonra tam teşekkülü sağlık raporunun hastanelerden alınacağı ve 400-500 TL arası ücret ödenmek zorunda kalınacağı” iddiası ile ilgili aile hekimlerinden açıklama geldi.

 

 

 

 Bu iddiaların gerçekleri yansıtmadığını belirten Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu (AHEF) Yönetim Kurulu Üyesi Uzm. Dr. Erkut Coşkun, “01.01.2016 tarihinde yürürlüğe giren yönetmelik gereğince, ehliyetler 2020 yılına kadar şu anda da yürürlükte olan koşullar dahilinde yenilenebilecektir” açıklamasını yaptı.

Son Güncelleme: 05.12.2016 15:44
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKEhliyetAçıklama
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle