DRONE İLE TRAFİK DENETİMİ

Bilecik İl Jandarma Komutanlığı bağlı jandarma trafik timleri sorumluluk bölgesinde havadan drone ile trafik denetimi gerçekleştirildi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
09 Mart 2021 Salı 12:45
927 Okunma
DRONE İLE TRAFİK DENETİMİ

 Bilecik İl Jandarma Komutanlığı bağlı jandarma trafik timleri sorumluluk bölgesinde havadan drone ile trafik denetimi gerçekleştirildi.

Bu kapsamda, icra edilen denetim ve kontrolde 296 araç kontrol edildi. Trafik kural ihlalinde bulunan 4 araca 3 bin 182 lira idari para cezası uygulanarak, 1 araç trafikten men edildi. Trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması amacıyla denetim faaliyetlerinin her zaman ve her yerde etkin bir şekilde gerçekleştirilmesi ve sürücülerde "Algılanan yakalanma riski duygusunu arttırmak" hissini üst düzeyde tutulabilmesi için Bilecik İl Jandarma Komutanlığınca havadan drone ile trafik denetimine devam edileceği bildirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle