BİLECİK’TE CAMİDE YAŞANAN HIRSIZLIK GİRİŞİMİ KAMERADA

Bilecik’te bir camide yaşanan hırsızlık girişimi kameralara yansıdı.

27 Ekim 2016 Perşembe 06:28
2346 Okunma
BİLECİK’TE CAMİDE YAŞANAN HIRSIZLIK GİRİŞİMİ KAMERADA

Bilecik’te bir camide yaşanan hırsızlık girişimi kameralara yansıdı.

 

 

  Olay, Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Osmangazi Cami'de 8 Ekim günü meydana geldi. Öğle namazı için camiye gelen Müezzin İsmail Şenol, görevli odasının kapısını açık buldu. Güvenlik kamerası olmayan camiye olaydan 6 gün sonra kamara taktırıldı. 22 ekim günü tekrar öğle namazı için camiye gelen Müezzin İsmail Şenol, görevli odasının kapısını yine açık halde buldu. Şenol'un ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yaşanan hırsızlık girişimini tespit etti.

 

 

  Görüntülerde, gözetleme yapan bir erkek şahsın camiye girdiği ve görevli kapısını yokladığı görülüyor. Kapının kapalı olduğunu gören şüpheli şahıs, cami içinde turlamaya başlıyor. Etrafta kimse olmadığından emin olan şüpheli, ayakkabılıktaki çekeceği alarak görevli kapısını yaklaşık 1 dakika boyunca açmaya çalışıyor. Alacak herhangi bir şey bulamayan şahıs olay yerini terk ediyor.

 

 

  Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, şüpheli şahsın bulunması için çalışma başlattı.

 

Son Güncelleme: 27.10.2016 06:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle