BİLECİK'TE BIÇAKLA YARALAMA

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Alacak Verecek Meselesi nedeniyle çıkan tartışma sonrasında bir kişi bıçakla yaralandı.

25 Eylül 2017 Pazartesi 14:44
4859 Okunma
BİLECİK'TE BIÇAKLA YARALAMA

  Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Alacak Verecek Meselesi nedeniyle çıkan tartışma sonrasında bir kişi bıçakla yaralandı. 

 

 

  Edinilen bilgiye göre, Türbin mesire alanı yakınlarında meydana gelen olayda, alacak verecek meselesi nedeniyle bir araya gelen Fuat S.(42) ve Kadir C.(60) araç içerisinde tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucunda Kadir C., Fuat S.’yi karnından bıçakladı. Olayın ardından 112 acil servis ekiplerince yaralı Fuat S.’ye ilk müdahalesi yapılarak Bozüyük Devlet Hastanesine kaldırıldı. Bozüyük Devlet Hastanesinde başarılı bir ameliyat geçiren Fuat S.’nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Diğer taraftan olayın şüphelisi Kadir C. olayın ardından İlçe Jandarma Komutanlığına giderek teslim oldu. İfadesinin alınmasının ardından da serbest bırakıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 25.09.2017 14:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
baba hakkı 2017-12-27 14:39:18

adamı karnından bıçaklasın bu devlette serbest bıraksın yazıklar olsun adam şortluya bir vurdu diye 3,5 yıl ceza aldı indirim bile almadı nasıl adalet

banner22

resim yükleresim yükle