BİLECİK'TE DUYARSIZ SÜRÜCÜ TEPKİLERE NEDEN OLDU

  Bilecik'te duyarsız bir sürücü aracının ön kısmını kaldırıma çıkacak şekilde park etmesi vatandaşların tepkilerine neden oldu. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
17 Ekim 2018 Çarşamba 15:53
1424 Okunma
BİLECİK'TE DUYARSIZ SÜRÜCÜ TEPKİLERE NEDEN OLDU

  Bilecik'te duyarsız bir sürücü aracının ön kısmını kaldırıma çıkacak şekilde aracını park etmesi vatandaşların tepkilerine neden oldu. 

  www.bilecikolay.com sitemizin whatsapp ihbar hattına gelen fotoğrafta Bilecik'in en işlek caddesi olan Teyfikbey Caddesi üzerinde Ziraat Bankası ATM'sinden para çekmek bankanın önünde yer bulamayan bir sürücünün aracının ön kısmını kaldırıma çıkacak şekilde park etmesi görülüyor. Bir süre kaldırım üzerine park eden sürücü banka ATM'sinden parasını çektikten sonra aracına binerek hiç bir şey olmamış gibi yoluna devam etmesi kaldırımda yürümekte güçlük çeken vatandaşların tepkisine neden oldu.

   Öte yandan 48 RU ile başlayan plaka grubun son 3 rakamının ilkinin okunmaması gözlerden kaçmadı.

 

Son Güncelleme: 17.10.2018 16:12
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hakkı 2018-10-18 09:54:11

o da polis ne çekiyoruz bu polislerden kural tanımaz kişilikler

banner22

resim yükleresim yükle