BİLECİK POLİSİNİN MOTOSİKLET OPERASYONU

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından motosiklet hırsızlarına ağır bir darbe vuruldu.

11 Nisan 2016 Pazartesi 06:09
2994 Okunma
BİLECİK POLİSİNİN MOTOSİKLET OPERASYONU

   Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından motosiklet hırsızlarına ağır bir darbe vuruldu.  

 

 

   Bilecik’te çalınan bir motosiklet ihbarını değerlendiren Asayiş Şubesi ekipleri, şehirdeki Mobese kameraları inceleme altına aldılar. Yapılan takipler sonucu merkez Beşiktaş Mahallesinde tespit eden adrese baskın yapan ekipler, yaşı küçük olan A.B’yi gözaltına aldılar. A.B. ilk ifadesinde, motosikletin evinin yakındaki boş bir alanda söyledi.

 

   

    Ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemede Bilecik'te çalınan motosikletini yanı sıra 2 motosiklete daha ulaştılar. Plakalar üstünde yapılan sorguna bu motosikletlerin farklı iki ilde çalıntı bilgisini ulaştılar.

 

 

 

   Olay Yeri İnceleme Müdürlüğüne bağlı ekibin olay yerinde gerekli incelemelerin ardından motosiklet bir kamyon yardımı ile Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Gözaltına alınan A.B. sorgusunun ardından adli mercilere sevk edileceği öğrenildi.

Son Güncelleme: 11.04.2016 06:09
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKPolisAsayiş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle