4 KATLI BİR EVİN ÇATI KATINDA ÇIKAN YANGIN KORKUTTU

Bilecik'te 4 katlı bir evin çatı katında çıkan korkuturken, gecenin karanlığını saran alevler Bilecik'in yüksel kesimlerinden görüldü.

05 Aralık 2017 Salı 10:35
1461 Okunma
4 KATLI BİR EVİN ÇATI KATINDA ÇIKAN YANGIN KORKUTTU

  Bilecik'te 4 katlı bir evin çatı katında çıkan korkuturken, gecenin karanlığını saran alevler Bilecik'in yüksel kesimlerinden görüldü. 

 

  Alınan bilgilere göre, Bilecik merkez Cumhuriyet Mahallesi Ali Baba Sokak numara 7'de bulunan 4 katlı bir binanın Bahtiyar Numan'a ait çatı katında henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangın bir anda çatı katını sararken, evde kimsenin oturmaması olası bir faciayı önlemiş oldu. Yangın Bilecik'in yüksek kesimlerinden rahatlıkla görülürken, mahalle sakinler korku dolu anlar yaşadı.

 

 

 Yangına Bilecik Belediyesine ait itfaiye ekipleri anında müdahale ederken, uzun uğraşlar sonrası yangın kontrol altına alındı. Yangında herhangi bir can kaybı yaşanmazken, çatı katındaki ev kullanılmaz hale geldi. Yaşanan tüm yangın bir vatandaş cep telefonundan görüntülerken, görüntülerde yangının boyutu görüntülendi.

 

Son Güncelleme: 05.12.2017 11:02
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle