20 BİN LİRALIK HIRSIZLIK

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde kamyon lastiği hırsızlığı yaptığı iddia edilen 3 kişi yakalanarak adliyeye sevk edildi.

25 Kasım 2016 Cuma 10:28
2407 Okunma
20 BİN LİRALIK HIRSIZLIK

  Bilecik’in Bozüyük ilçesinde kamyon lastiği hırsızlığı yaptığı iddia edilen 3 kişi yakalanarak adliyeye sevk edildi.  

 

 

  Edinilen bilgiye göre, Bozüyük-Bursa karayolu 10’uncu kilometresindeki bir iş yerinden hırsızlık yapıldığı ihbarı alan jandarma ekipleri harekete geçti. Yaklaşık 20 bin TL değerinde henüz kullanılmamış kamyon lastiğini çalarak olay yerinden kaçan şüpheliler, 01 BIU 91 plakalı kamyonet ile Bozüyük-İnegöl karayolunda jandarma ekipleri tarafından durdurulmaya çalışıldı.

 

 

 Yakalanacağını anlayıp kaçmaya başlayan şüpheliler ile jandarma ekipleri kısa süreli kovalamaca yaşandı. Jandarma ekipleri, bir süre sonra H.C. (37), Ş.D. (22) ve E.G.(28) isimli şüphelileri Bozüyük-Bursa karayolunun 20'nci kilometresinde yakaladı. İlçe Jandarma Komutanlığı'na getirilen şüpheliler, sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi. 

  Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Son Güncelleme: 25.11.2016 10:28
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHırsızlık
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle