YENİDEN REFAH PARTİSİ'NDEN SERT TEPKİ!

Yeniden Refah Partisi Bilecik Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Şener, Atatürk Parkı önünde bir basın açıklaması yaptı.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
28 Haziran 2022 Salı 12:20
323 Okunma
YENİDEN REFAH PARTİSİ'NDEN SERT TEPKİ!
banner15
banner18

Yeniden Refah Partisi Bilecik Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Şener, Atatürk Parkı önünde bir basın açıklaması yaptı.

Yeniden Refah Partisi Bilecik İl Başkanı Cafer Arslanboğa'nın da hazırda bulunduğu açıklama Şener, "Hakiki ve öz bir medeniyet kurma ideallerimizi yok etmeye teşebbüs eden ve uğruna çok fazla bedel ödemiş olduğumuz değerlerimizi hiçe sayan, bu topraklara yabancı ve mayası ne yazık ki bozulmuş güruhu ve onların gizli destekçilerini; alenen uyarmak ve ihtimal dahilinde Hakk’a çağırmaktır. Bizler de görüyoruz ki; her geçen gün Türkiye’mizin ahlaki, toplumsal, dini değerlerinde yozlaşma ve insanımızın geçmişle bağını kopartmak suretiyle onu yalnızlaştırma, umutlarını ve dayanağını elinden alma çalışmaları yayılmaktadır. Aslında insanlık tarihi boyunca gönderilen peygamberler, insanlığın değeri olarak yetişen âlimler, kendisini yetiştiren düşünürler ve bilim insanları aracılığıyla insanlık gelişmiş ve belli bir medeniyet seviyesine ulaşmıştır. İnsanlığın dönem dönem içine düştüğü sapkınlıklardan ALLAH (CC), onları elçileri vasıtayla uyarmış ve doğru yolu göstermiştir. Geldiğimiz noktada, özellikle son birkaç yılda, belli şer odaklarının düğmeye basmasıyla, hükümetler ve uluslararası organizasyonlardan aldıkları desteklerle; LGBT ve türevleri, zinayı koruyan kanunlar ve nizamlar, cinsiyet eşitliği çalışmaları, kaldırılan İstanbul sözleşmesi ve halen yürürlükte olan ilgili kanun maddeleri ile budeğerlerin tahribatı ve yok edilme çabası ile karşı karşıyayız" dedi.

"Avrupa uyum yasaları adı altında normalleştirilmeye çalışılan ve desteklenen LGBT dernekleri sayısı gün geçtikçe artmaktadır"

Yeniden Refah Partisi Bilecik Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Şener açıklamasının devamında, "Cinsiyet eşitliği, onur ve özgürlük gibi süslü kavramlarla servisedilen ve birtakım kişiler ve kurumlar tarafından desteklenenbu onursuzluğun ve ahlaksızlığın karşısındayız. Bu izansızlıkve edepsizlik olsa olsa geri kalmışlığın ve karanlığın bir tezahürü olabilir. Avrupa uyum yasaları adı altında normalleştirilmeye çalışılan ve desteklenen LGBT dernekleri sayısı gün geçtikçe artmaktadır. Enflasyon karşısında yaşam mücadelesi veren insanların sayısınınküçümsenmeyecek rakamlarda olduğu ülkemizde, İçişleri Bakanlığınınaçıkladığı verilere göre bu derneklerin 1 yılda 25 milyon dolar yardımalması kabul edilebilir bir durum değildir. Başta sosyal medya fenomenleri olmak üzere, televizyon film ve dizileri, dergi ve gazeteler hatta çizgi filmlerde bile eşcinsellik özendirilmektedir. Lüks yaşantılar içerisinde gençlere rol model olarak tanıtılan isimlerin eşcinsellik üzerine yaptığı çağrılara dur denmiyor. Bayan Voleybol Milli Takım oyuncularımızın içerisinde bile bu sapkınlık içerisinde olanlar seçilerek normalleştirilmeye çalışılıyor" ifadelerine yer verdi.

"SMA hastası yavrularımızın tedavi masraflarının tamamını karşılamaktan aciz kalıyor"

Şener, "Devletin önemli bir kurumu olan SGK cinsiyet geçiş ameliyatlarının protezler dâhil devlet güvencesinde olduğunu açıklayarak bu sapkınlıklara meşruiyet kazandırıyorken aynı SGK; SMA hastası yavrularımızın tedavi masraflarının tamamını karşılamaktan aciz kalıyor. Bu durum bize: Hükümetin, devletin temelamaç ve görevlerini yerine getirme noktasında sağlıklı ve samimi olamadıklarını gösteriyor. Son günlerde sosyal mecralarda yaygınlaşan, normalleştirmeye çalışan bir LGBT sorunuyla karşı karşıyayız. Bu sorun ekonomiden çok daha mühim bir sorundur. Toplumları ayakta tutan en önemli unsur sağlam bir aile yapısıdır. Nesli korumak aileyi korumakla ancak mümkündür. Biz, toplumun çekirdeği olan aileyi koruyamazsak, Ülkemizin ayakta kalabilmesi mümkün değildir. Bizler ileride; bunca ahlaksızlık yayılırken ve topluma buahlaksızlık dayatılırken siz ne yapıyordunuz? Diye soracak olan evlatlarımıza ve neslimize: 'Bizler sessiz kalmadık, görmezden gelmedik, bizlere bırakılan mukaddes emanete sahip çıktık' diyebilmek için bugün buradayız.Tarihin üzerimize yüklediği misyon gereği buna mecburuz" dedi.

"1000 yıl İslam’a hizmet etmiş aziz milletin evlatları olarak bu güruha ve destekçilerine sesleniyoruz"

Yeniden Refah Partisi Bilecik Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Şener açıklamasının devamında, "Şehit kanlarıyla sulanmış ve 783 bin 562 kilometrekarelik vatanımızın neresinde bir toprağın altını kazarsanız, oradan ecdadımızın kemiklerini ve naaşını bulmanız olasıdır. Atalarımız ve Aziz Şehitlerimiz bu mücadeleyi toprak için, tarla için, arazi için vermemişlerdir. Onlar inançları gereği, bu toprakların İSLAM beldesi kalabilmesi ve ezanların okunup, İslam’ın yaşanabilmesi için vermişlerdir. Üzerindeki insanlarözgür ve huzurlu bir şekilde yaşayabilmesi için canlarını, gözlerini kırpmadan feda etmişlerdir. Tanımların oligarşik yapılar aracılığıyla yeniden yazıldığı ve özgürlük kavramının; sapkın duyguların pervasızca dışa vurması olarak algılandığı bu pörsümüşzamana öfke beslenecek çok fazla sebep vardır. 1000 yıl İslam’a hizmet etmiş aziz milletin evlatları olarak bu güruha ve destekçilerine sesleniyoruz. Millî görüş gençliği olarak bu Aziz milletin evlatlarına sahip çıkacağız. Evlatlarımızı sapkınlığa, ahlaksızlığa, lut kavminin akıbetine esir etmeyeceğiz. Bu Aziz milletin evlatlarının izzet ve şerefi için mücadele edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

"Devlet yetkililerimizi bu ahlaksızlığa son vermek için göreve davet ediyoruz"

Şener son olarak, "Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın söylediği gibi “Para kaybedebilirsiniz, bunu yeniden çalışarak kazanabilirsiniz. Allah muhafaza toprak da kaybedebilirsiniz, toprağı da tekrar savaşarak alırsınız. 'Ama bir nesli kaybettiğiniz zaman bunu bir daha kazanmamız mümkün değildir' düşüncesiyle 'Önce Ahlak ve Maneviyat' diyoruz. Bu doğrultuda, Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları olarak bizi biz yapan değerleri hiçe sayan, kaleyi içten fethetmek için uğraşan; ahlaksızlıklarını gençlere empozeetmeye çalışan LGBT derneklerinin her alanda karşısında duracağımızı kamuoyuna duyuruyor, devlet yetkililerimizi bu ahlaksızlığa son vermek için göreve davet ediyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tayyip 2022-06-28 13:42:14

En önemli sorun ülkedeki şaşırtmıyor %1lik parti

banner22

resim yükleresim yükleresim yükle