YAMAN BAŞKAN MUHTARLARLA BİRARAYA GELDİ

AK Parti Cumhur İttifakı Bilecik Belediye Başkan adayı Mustafa Yaman, Muhtarlarla Kahvaltıda Buluştu: Geleceğe Yönelik Vizyon Paylaşıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
04 Mart 2024 Pazartesi 16:11
88 Okunma
YAMAN BAŞKAN MUHTARLARLA BİRARAYA GELDİ

AK Parti Cumhur İttifakı Bilecik Belediye Başkan adayı Mustafa Yaman, Muhtarlarla Kahvaltıda Buluştu: Geleceğe Yönelik Vizyon Paylaşıldı.


 

Bilecik merkez mahalle ve köy muhtarları, AK Parti Cumhur ittifakı Bilecik Belediye Başkanı Adayı Mustafa Yaman ile sabahın erken saatlerinde gerçekleşen kahvaltı programında bir araya geldiler. Toplantı, Bilecik'in geleceğine dair fikir alışverişi ve projelerin masaya yatırılmasıyla dolu dolu geçti.


 

Mustafa Yaman, muhtarların görüşlerine büyük değer verdiğini belirterek, "Bilecik'in geleceği için birlikte çalışmanın önemini biliyoruz. Muhtarlarımızın ve İl Genel Meclisi Üyesi Adaylarının katkılarıyla daha güçlü ve yaşanabilir bir Bilecik inşa etmek için buradayız. Bu kahvaltı programı, ortak akıl ve işbirliğinin önemini bir kez daha gösterdi" şeklinde konuştu.


 

Belediye Başkanı Adayı Mustafa Yaman, merkez ve köy muhtarları ile  Bilecik'in sorunlarına ve çözüm önerilerine ilişkin fikir alışverişinde bulunarak, gelecek için ortak bir vizyon oluşturma yolunda önemli adımlar attılar.
Bu samimi buluşma, Bilecik'in yerel yönetiminde katılımcılık ve şeffaflığın önemini bir kez daha ortaya koydu. Belediye Başkanı Adayı Mustafa Yaman, geleceğe dair ortak bir vizyon oluşturmak adına kararlılıkla bir araya gelerek, Bilecik'in gelişimine katkı sağlamayı hedeflediler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle