ÜLKÜ OCAKLARINDA GÖREV DEĞİŞİMİ

Bilecik Ülkü Ocaklarında İl Başkanlığında görev değişimi olarak, eski ocak başkanı 15 ay aradan sonra görevi devretti.

16 Eylül 2015 Çarşamba 04:54
1260 Okunma
ÜLKÜ OCAKLARINDA GÖREV DEĞİŞİMİ

 Bilecik Ülkü Ocaklarında İl Başkanlığında görev değişimi olarak, eski ocak başkanı 15 ay aradan sonra görevi devretti.  

 

 

  15 ay önce İbrahim Bayraklı’dan görevi teslim olan alan M. Fatih Çakır, Bilecik Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevini Avukat Fazlı Güner'e devretti. Ülkü Ocakları İl Başkanlığı binasında gerçekleşen devir teslim törenine çok sayıda ocak üyesi katıldı.

 

 

  Bilecik Ülkü Ocakları yeni İl Başkanı Fazlı Güner, bugüne kadar görevini başarıyla yürütmüş olan ve Ülkücü harekete katkı sunmuş Fatih Çakır’a teşekkür ettiğini belirterek, “Biz kendisinden razıyız, Allah da razı olsun. Ülkemizin yaşadığı bu sıkıntılı süreçte Ülkücü harekete büyük görevler düşmektedir. Sorumluluğumuz her zamankinden ağırdır. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

 

 

  Ardından eski Bilecik Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Çakır, yaptığı konuşmada, görev süresi boyunca kendisine destek olan herkese teşekkür ederek helallik istedi. Çakır, “Göreve yeni atanan Fazlı Güner abime bugüne kadar sayısız hizmetlerde bulunmuştur. Bu bir bayrak yarışıdır. Biz de Cenabı Allah’ın izniyle mukaddes davamızın şanlı bayrağını Bilecik’te yükseklere taşımak için var gücümüzle çalışacağız’’ dedi.

 Konuşmaların ardından eski Bilecik Ülkü Ocaklarında İl Başkanı Türk bayrağını öperek yeni il başkanına teslim ederek, görev değişikliği gerçekleştirildi. 

Son Güncelleme: 16.09.2015 04:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle