ŞOK İDDİA ADAYLARIN İSİMLERİ DEĞİŞİYOR !

AK Parti Bilecik Milletvekili adaylarında değişiklik olacağı yönünden iddialar sosyal medyada bomba etkisi yarattı.

07 Eylül 2015 Pazartesi 05:58
2326 Okunma
ŞOK İDDİA ADAYLARIN İSİMLERİ DEĞİŞİYOR !

 AK Parti Bilecik Milletvekili adaylarında değişiklik olacağı yönünden iddialar sosyal medyada bomba etkisi yarattı.

 

 

 AK Parti Genel Merkeze yakınlığı ile bilinen BAŞKENTÇİ adlı Twitter kullanıcı 7 Haziran seçimleri öncesi paylaşımları ile Türkiye’nin dört bir yanındaki adayları açıklamıştı. Geçtiğimiz Belediye seçimlerinde yüzde 90’lık bir bilinirlik yapan BAŞKENTÇİ adlı kullanıcı Bilecik’in adaylarını kendi hesabında Ramazan Kurtulmuş ve Halil Eldemir olduğu yönünden yazmış, ve adaylar doğru çıkmıştı.  

 

 

 BAŞKENTÇİ adlı Twitter kullanıcı dün Türkiye’nin çeşitli illerinde sıralamaların değişeceği yönünde iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Bu iddialarda yer alan il isimlerinin arasında Bilecik’in olması gözlerden kaçmazken, AK Parti Genel Merkezi’nin nasıl bir hamle yapacağı ise merak konusu haline geldi.

 


Son Güncelleme: 07.09.2015 05:58
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKAk Parti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle