SELİM YAĞCI'DAN 16 DEV PROJE

Bilecik Belediye Başkanı aynı zamanda Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Bilecik Belediye Başkan Adayı Selim Yağcı , 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere 16 dev proje ile giriyor.

09 Şubat 2014 Pazar 11:11
2577 Okunma
SELİM YAĞCI'DAN 16 DEV PROJE

Bilecik Belediye Başkanı aynı zamanda Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Bilecik Belediye Başkan Adayı Selim Yağcı , 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere 16 dev proje ile giriyor.  

  Ünlü ses sanatçısı Ahmet Kemal Bacak'ın sunumları ile başlayan programda Yağcı, göreve geldikleri 2004 yılında ki Bilecik'in görüntülerini katılımcılarla paylaştıktan sonra  2014 yılına kadar yapılanları anlattı.

  Yağcı, “Bilecik'te en uç noktada olan kardeşimizden, en üst noktada olan kardeşimize kadar hepsini el birliği, gönül birliği enerjisi, duası, ve bazen de eleştirileriyle oluşturduğumuz projelerdir. Biz, 'Biriz, beraberiz, birlikte Bilecik'iz' dedik ve gerçekten de öyleyiz. Bilecik'te nerede bir nefes varsa, bu projelerin oluşmasında ve hayata geçirilmesinde hepsinin katkısı vardır. Sizlerin enerjisi, bizlerin tecrübesiyle geleceğe emin adımlarla yürüyoruz” dedi.

  Konuşmaların ardından Yağcı, "Bölgesel Portatif Otopark", "Çocuk Eğitim ve Bilim Merkezi", "Hamsu Vadisi Projesi 2. Etap", "Botanik Park", "Bilecik Stadyumu", "Sağlık ve Terapi Merkezi", "Hanımlar Kahvesi", "Çocuk Trafik Eğitim Pisti", "Mevcut otogar sahasına Kent Meydanı",  "Vizyon Bilecik", "Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi", "Kent Müzesi", "Yeni Otogar", "Beşiktaş Mahallesi Spor Kompleksi", "Yöresel Ürünler Ticaret Merkezi", "Hal ve Soğuk Hava Deposu" projelerini açıkladı.

  Geceye Ak Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, Ak Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, parti yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Son Güncelleme: 09.02.2014 11:11
Anahtar Kelimeler:
Selim Yağcı16proje
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle