SABAH ERKEN KALKAN KOLTUĞU KAPIYOR MU?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik il örgütünde son günlerde yaşanan il başkanı krizi çözüme ulaşmazken, ‘Partide 2 il başkanı mı var?’ sorusunu akıllara getirdi.

14 Ağustos 2015 Cuma 12:41
1812 Okunma
SABAH ERKEN KALKAN  KOLTUĞU KAPIYOR MU?

  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik il örgütünde son günlerde yaşanan il başkanı krizi çözüme ulaşmazken, ‘Partide 2 il başkanı mı var?’ sorusunu akıllara getirdi.  

 

 

  Geçtiğimiz günlerde il yönetimine dilekçesini sunarak istifa eden ve yönetim kurulunca istifası kabul edilen Şinasi Çetinkaya’nın, CHP Genel Merkez’i tarafından istifası kabul edilmediği belirtilmişti. Bu gelişmelerin ardından il yönetim kurulu üyesi Erdoğan Tan açıklama yaparak, “Çetinkaya’nın istifasının yönetim kurulunca kabul gördüğü, yönetim kurulu üyelerinin kendi aralarında yaptığı seçimde kendisinin İl Başkanı olarak atandığını” ifade etmişti.  

 

 

 Tan, parti tüzüğü gereği Şinasi Çetinkaya’nın yönetim kurulu üyeliğinin ve başkanlığının düştüğünü vurgulayarak “Bu işler çocuk oyuncağı değildir” benzetmelerinde bulunmuştu. CHP Bilecik İl örgütünde yaşanan tüm bu gelişmelerin ardından edindiğimiz bilgilere göre, Şinasi Çetinkaya  kendisinin İl  Başkanı olduğunu, görevine devam ettiğini söylerken, diğer yandan da Erdoğan Tan’ın da partinin il başkanının kendisinin olduğunu iddia ettiği öğrenildi.

 

 

  Bu durumda vatandaşlar, ‘CHP Bilecik'te iki başkanla mı yönetiliyor?’ söylemlerinde bulunurken tüzük gereği partinin en üst kademelerinde bulunan Parti Meclisi üyesi Didem Gültekin ve CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’ün bu konuda ne gibi bir açıklama yapacakları merak edilirken, parti il binasındaki il başkanlığı koltuğuna kimin oturduğu ise ayrı bir merak konusu.

Son Güncelleme: 14.08.2015 12:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle