OSMANELİ'DE MHP RÜZGARI

Bilecik'in Osmaneli İlçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seçim ve Koordinasyon bürosu açılı yapıldı.

07 Şubat 2014 Cuma 12:22
2531 Okunma
OSMANELİ'DE MHP RÜZGARI

Bilecik'in Osmaneli İlçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seçim ve Koordinasyon bürosu açılı yapıldı.

Bugün öğle saatlerinde gerçekleşen açılış saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başlayan MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, MHP Bilecik Belediye Başkan adayı Hüseyin Şensoy, İl Başkanı Sabri Eraslan, Osmaneli Belediye Başkan adayı Mustafa Kürek ve partililer katıldı.

 Açılış konuşmasını yapan MHP Osmaneli Belediye Başkan adayı Mustafa Kürek, İlçede gerçekleşen seçim ve koordinasyon bürosunun açılışına katılanlara teşekkür etti. Kürek, "Değerli büyüklerim, değerli abilerim, değerli partililer ve dava arkadaşlarım. İlçemizin Belediye kuruluşundan bu yana ilk Belediye Başkanımız Ahmet Ünver'den bu zamana kadar görev yapan ve ilçemize hizmet için taş üstünde taş bırakmayan, hizmet için gecesini gündüzüne katan abilerimize sonsuz teşekkürler ediyorum" dedi.

 Daha sonra konuşma yapan MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, Memleketini, Milletini, Vatanını seven yaşadığı yere hizmet etmek isteyen insanlar Muhtar adayı, İl Genel Meclis adayı, Belediye Başkan adayı olmalıdır diye belirtti. Şeker, "Ben başta sevgili kardeşim Mustafa Kürek olmak üzere onunla birlikte yola çıkan İl Genel Meclis adaylarına, Belediye Meclis adaylarına ve diğer parti adaylarına başarılar diliyorum.Çünkü bu hizmet yarışıdır, biz güler yüzle bu memlekete hizmet etmek için ayrım yapmadan çalışanların hepsine teşekkür ediyorum. Ülkemiz zor şartlar altında. Zamlar geliyor, ekonomi perişan. 11 yıldır çıraklık kalfalık ustalık diye yola çıkanların bugün ne hale geldiğini görüyorusunuz" dedi. 

 Konuşmalarının ardından Şeker eşliğinde Andımız okundu. Seçim bürosunun açılışı gerçekleştikten sonra pilav dağıtımı ile porgram son buldu. 

Son Güncelleme: 07.02.2014 12:22
Anahtar Kelimeler:
OsmaneliMHP
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle