MUSTAFA YAMAN GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, TOKİ’de ev ve kahve ziyaretlerinde bulundu. 

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
02 Şubat 2024 Cuma 16:40
112 Okunma
MUSTAFA YAMAN GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, TOKİ’de ev ve kahve ziyaretlerinde bulundu. 


 

AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, bire bir ev görüşmelerine devam ediyor. Bu kapsamda gerek kendi programları gerekse vatandaşların davetlerini kırmayan Yaman'ın son durağı TOKİ oldu.

Yaman ziyaret sonrası yaptığı açıklamada “Şehrimizin her noktasını karış karış geziyoruz. Davet üzerine Nurten hanımın evine misafir olduk. Komşularıyla birlikte sağ olsunlar kendimizi evimizde gibi hissettirdiler. Ardından yine aynı mahallemizde önceki dönem mahalle başkanımız Ayşe Mert ve mevcut mahalle başkanımız İsmail Karabakan’ın ev sahipliğinde mahalle sakinlerimizle bir araya geldik.Her mahallemizin problemlerini biliyor, çözümlerine odaklanıyoruz. Göreve gelir gelmez atacağımız bazı adımlar bile şimdiden belli. Biz hazırız, sizlerden yetki istiyoruz” ifadelerini kullandı.


Öte yandan Yaman ardından TOKİ Kahvesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Anahtar Kelimeler:
AkPartiGönüllereDokunuyor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şansı yok 2024-02-03 03:37:09

Objektif birkaç yorum yapmak isterim. Melek hanım karşısında şansı yok. %8 ila %10 arasında fark olur bence. Ak parti daha güçlü bir adayla meydana çıkmalıydı.

banner22

resim yükleresim yükle