MHP İL BAŞKANINDAN SERT TEPKİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik İl Başkanı Ahmet Gürses, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Aydemir ve beraberindekiler Bilecik Olay Haber büromuzu ziyaret etti.

12 Mart 2015 Perşembe 13:28
2875 Okunma
MHP İL BAŞKANINDAN SERT TEPKİ

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik İl Başkanı Ahmet Gürses, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Aydemir ve beraberindekiler Bilecik Olay Haber büromuzu ziyaret etti.

 

 

Önümüzdeki Genel Seçimlerde Bilecik MHP olarak Ankara milletvekili gönderme derdinde olduklarını belirten MHP Bilecik İl Başkanı Ahmet Gürses, “İki tane Milletvekilimiz var, ikisini de göndermek istiyoruz. Yeter ki MHP’nin bir eli, iki eli fazla olsun. Biz bunun üzerine bir mücadele başlattık” dedi.

 

 

 

 

“SİYASET YAPMAK İSTİYORLAR BUYURSUN AMA APO RESMİ VE PKK’YI TEMSİL EDEN BAYRAK ASARLARSA HEPİMİZ İÇİN SIKINTI”

 

 Diyarbakır Belediye Başkanı’nın bir sonraki toplantılarını Abdullah Öcalan ile beraber yapacağız diye bağırdığını belirten Gürses, “ Müjdeliyor halkı, oradaki vatandaşları. Biz bunları duymaktan çok rahatsız oluyoruz. Bu ülke bir bütün. Bölünmesine ve parçalanmasına kesinlikle müsaade etmeyeceğiz. Burada Bilecik’te Halkların Demokratik Partisi (HDP) iki tane aday gösterilmiş. Demokratik düzeninde siyaset yapmak istiyorlarsa buyursunlar açsınlar ona bir şey diyemeyiz. Ama Abdullah Öcalan’ın resmi veya PKK’yı temsil eden bayrak asmaya kalkarlarsa hepimiz için çok büyük bir sıkıntı olur. En büyük sıkıntı da kendileri için olur. Onu da düşünürler herhalde. O kadar buraya gelip aday gösterme düşüncesine sahiplerse şehrin dinamiklerini de biliyorlardır. Ona göre davranırlar diye düşünüyorum. İnşallah bu konuda samimiyetle demokrasi sınavına çıkmışlardır” dedi.

Son Güncelleme: 12.03.2015 13:28
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKMHPAçıklama
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle