MELEK BAŞKAN KAYIBOYU MAHALLESİ ZİYARETİNİ ZAFER TURUNA ÇEVİRDİ!

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı şehrin her kesimine dokunmaya devam ediyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
07 Mart 2024 Perşembe 11:12
220 Okunma
MELEK BAŞKAN KAYIBOYU MAHALLESİ ZİYARETİNİ ZAFER TURUNA ÇEVİRDİ!

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı şehrin her kesimine dokunmaya devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında halkla buluşmaya devam eden Melek Mızrak Subaşı Kayıboyu Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.


 

Bilecik’te yerel seçimlere yoğun bir tempoyla hazırlanan ve halk tarafından beğeniyle takip edilen Melek Mızrak Subaşı, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Kayıboyu Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Melek Mızrak Subaşı meşaleler ve tezahüratlarla karşılandı. İl Başkanı Ali Özdemir, Milletvekili Yaşar Tüzün, Merkez İlçe Başkanı Melih Karaçam, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve partililerin de katıldığı ziyarete Kayıboyu Mahallesinde yaşayan vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 

SUBAŞI: KAYIBOYU MAHALLESİ HİÇBİR SİYASİ PARTİNİN ARKA BAHÇESİ DEĞİLDİR.

Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı yaptığı açıklamada; “Bizler her zaman sizin yanınızdayız. Sizlerin eksiğinizin yanınızdayız. Neden canınız acıyorsa, neye ulaşamıyorsanız işte biz oradayız. O yüzden her zaman sizinle bütünleşiyoruz ve yine sizinle bütünleşmeye geldik. Çok yorumlar yapıldı. Dediler ki Kayıboyu Mahallesi AKP’lidir, Kayıboyu Mahallesi MHP’lidir. Dedim ki Kayıboyu Mahallesi o zaman ki ismi Aşağıköy, onlar hizmet ister, kim onların gönlüne dokunursa gönülleri ondan yanadır. Hiçbir partinin de arka bahçesi değildir. Biz sizlerle sizler de bizlerle birliktesiniz. Hep birlikte kazanacağız.” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
CHPSeçimçalışmaları
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle