GİDİLMEDİK EV BIRAKMAYACAKLAR

AK Parti Bilecik İl Teşkilatı 16 Nisan günü yapılacak referandum öncesi çalışmalarını yağmur çamur demeden devam ediyorlar.

14 Mart 2017 Salı 18:35
3368 Okunma
GİDİLMEDİK EV BIRAKMAYACAKLAR

  AK Parti Bilecik İl Teşkilatı 16 Nisan günü yapılacak referandum öncesi çalışmalarını yağmur çamur demeden devam ediyorlar.

 

 

AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Avukat Ümran Erdoğan Karayiğit ve İl Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz’ın da bizzat katıldığı çalışmalarda partililer merkez Hürriyet Mahallesinde kollara ayrılarak dört bir koldan vatandaşlara broşürler dağıtarak, referandum vatandaşların ‘Evet’ demesi yönünde ikna ediyorlar.

 

 

“Gidilmedik ev kalmayacak”

 

 Yapılan çalışmalar hakkında açıklama yapan AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, 16 Nisan tarihine kadar gidilmedik ev kalmayacağını belirterek, “Bugün tüm teşkilatımız Hürriyet Mahallesinde kapı, kapı gezerek hem broşür dağıtıyorlar hem de vatandaşların ‘Evet’ demesi yönünde ikna ediyoruz.  Vatandaşlarımızdan da olumlu tepkiler aldığımız görmek bizleri mutlu ediyor. 16 Nisan’da Bilecik'te ve tüm Türkiye’de yüzde 60 geçeceğimizden eminin” dedi.

 

 

“Yağmur çamur demeden çalışıyoruz”

 

 AK Parti Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım ise, ev, ev, sokak, sokak gezerek 16 Nisan'da yapılacak olan yeni anayasa referandumu için destek istediklerini belirterek, “Çalışmalarımıza Haydi bismillah diyerek Ertuğrulgazi mahallemizde başladık.

 

 

 Bugünde teşkilat olarak yağmur çamur demeden Hürriyet Mahallesindeyiz. 16 Nisan'da yapılacak olan yeni anayasa referandumu için 18 maddelik broşürleri dağıtarak hemşehrilerimizin desteklerini istedik. ” dedi.

 

 


Son Güncelleme: 14.03.2017 18:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle