FAHRİ TUNCA'DAN FISILTI

Bilecik’te ve ilçelerde Cumhuriyet Halk Partisine (CHP) emek verenler liste dışı mı bırakılıyor.

20 Şubat 2014 Perşembe 12:41
2325 Okunma
FAHRİ TUNCA'DAN FISILTI

Bilecik’te ve ilçelerde Cumhuriyet Halk Partisine (CHP) emek verenler liste dışı mı bırakılıyor?

Bilecik ve ilçelerinde CHP’nin demirbaşları olarak nitelendirilen emekçiler, yeni adaylarla birlikte saf dışı ediliyor.

Bozüyük’te Belediye Meclis üyeleri listesinde yer bulamayan emekçiler arasında tanınmış, CHP’ye hizmet etmiş önemli kişiler bulunuyor. Bunların arasında Bozüyük CHP 2004-2009 yerel seçimlerinde Belediye Başkan Adayı olan Mahmut Fındık'ın oğlu Barış Fındık’ta yer alıyor. Belediye Meclis üyeliğine aday olduğu halde listeye dahil edilmeyen Fındık’ın çevresi ise duruma tepki gösterdiği iddia ediliyor.

Aynı şekilde Bilecik’te de yıllardır CHP’ye gönül vermiş, emek harcamış kişiler listelere dahil edilmedi. Bunların başında Raşit Sünetci ve Semih Tuzak yer alıyor. Önceki dönemlerde meclis üyeleri arasında yer alan ve hatta CHP adına tek başına meclis toplantılarını sırtlayan Raşit Sünetci’nin listeye alınmaması aynı şekilde Semih Tuzak’ın da yer bulamaması akıllara soru işaretleri getiriyor. Yaşar Tüzün zamanından bu yana CHP için ellerinden geleni yapan simalar, görmezden mi geliniyor ?

 

Listeye kızarak istifa eden ve tepkisini gösterenler Bilecik ve ilçelerinde çıkmaya devam ediyor. İl Genel Meclisi listesi 4 iken Ali Aktepe'nin listeye kızması ile 3'e inmişti. Bugünde işlerinin yoğun olduğunu iddia eden Fatma Aşık'da listeden çekildiğini belirterek İl Genel Meclis listesinde ki sayı 2'ye indi. Yıllarını CHP’ye vermiş, emek harcamış ve her görevi yerine getirmiş emektarlar tasvip edilmeye devam ettikçe CHP oylarını kaybetmeye devam edeceğe benziyor. Bakalım seçimlerde bu yapılan değişim nasıl etki gösterecek merakla beklenmekte.

Son Güncelleme: 20.02.2014 12:41
Anahtar Kelimeler:
CHPFAHRİTUNCA
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle