CHP'DEN ALTIN VURUŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik teşkilatı seçime 1 gün kala son noktayı koyarak muhteşem bir konvoy gerçekleştirdi.

06 Haziran 2015 Cumartesi 13:50
2284 Okunma
CHP'DEN ALTIN VURUŞ

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik teşkilatı seçime 1 gün kala son noktayı koyarak muhteşem bir konvoy gerçekleştirdi.

 

 

 Bilecik merkez Hürriyet Mahallesi Kapalı Pazar yanında bulunan seçim bürosunda başlayana konvoyun başına geçen Milletvekili adayları Yaşar Tüzün ve Çağatay Karaahmet vatandaşları selamladılar. Yoğun bir araç katılımı olan konvoyda traktörlerinde olması gözlerden kaçmazken traktörü süren çiftçiler “CHP'ye bir oyda bizden” dediler.

 

 

 Konvoyun son durağı Cumhuriyet meydanında partililere seslenen 2’inci sıra adayı Çağatay Karaahmet, yarın sandıkları açıldıktan sonrada işlerinin devam ettiğini belirtti. Karaahmet, “Lütfen sadık görevli arkadaşlarımın hepsi ıslak imzalı tutanakları belirtilen bölgelere götürsünler.

 

 

 İlçe Başkanlıklarına veya seçim koordinasyon merkezlerine teslim etsinler. Mutlaka ıslak imzalı tutanakları partimize ulaştırın. Bunun başka çıkar yolu yok. Bakın karbonlu olan demiyorum ıslak imzalı imzaladığınız tutanakları götürün parti merkezlerimize verin. Ya da bina sorumlularımıza. İnşallah yarın akşam zafer kutlamamızı da yaparız” dedi.

 


“TELEFON DEFTERİNİZİ BU AKŞAM BİR GÖZDEN GEÇİRİN”

 

  1’inci sıra adayı Yaşar Tüzün ise, 29 Mart tarihinden bu ya da yaklaşık 70 gündür dağ, tepe, düz ova, ev, belde, iş yeri, ilçe aklınıza ne geliyorsa hepsine ulaşmaya çalıştıklarını ifade ederek sözlerine şöyle devam etti.

 

 

 “Gerçekten büyük emek verdiniz. Büyük heyecan duydunuz. İnandınız bu inancınızın artık son 24 saatine geldik. Yarın aksam bu saat itibari ile sandıklar açılmış olacak. Sandıkların açılması ile sorumluluğumuz bitmiyor. Sevgili aday arkadaşımın dediği gibi bu ıslak imza tutanakları mutlaka seçimlerin her ilçenin irtibat dolusu çalışanları olacak.

 

 

 Oraya teslim edilmesi ve bu ıslak imzalı tutanaklarında birleştirme tutanağa geçmesi aşamasında yine takipçisi siz olacaksınız. Yarın erken saatte oylama başlayacak ama bu akşam bir kez daha telefonunuzdaki rehberleri, komşularınızı, akrabalarınız, cep telefonunuzda kayıtlı olan Bilecik'te oy kullanan seçmenlerimizi bir kez daha gözden geçirmenizi bir kez daha halkın iktidarını kurma adına oy istemenizi sizden istihdam ediyorum.

 

 

 Çünkü insanoğlu şaşar beşer derler bu akşam başka birileri devreye girebilir. Başka baskı, tehdit, şantajlar oluşabilir o nedenle bir kez daha cep telefonunuza kayıtlı rehberinize kayıtlı dostlarını arkadaşlarınızı bir kez daha farklı bir kanıda ararsanız onlarında yarın ki sandık sürecinde müdahil olmasını talep ederseniz ve yarın hepimiz hangi bölgede oy kullanırsak kullanalım hangi okulda hangi mahallede oy kullanırsak kullanalım o bölgeden o mahalleden o okulun etrafından ayrılmamanızı saat 17:00'ye kadar mutlak surette o noktada kalmanızı istihdam ediyorum” dedi.

 

 

Son Güncelleme: 06.06.2015 13:50
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKCHPKonvoy
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle