CHP SÖĞÜT'DE SEÇİM BÜROSUNU AÇTI

Cumhuriyet Halk Partisi Söğüt ilçesinde seçim bürosu açılışını gerçekleştirdi.

21 Şubat 2014 Cuma 17:09
2135 Okunma
CHP SÖĞÜT'DE SEÇİM BÜROSUNU AÇTI

Cumhuriyet Halk Partisi Söğüt ilçesinde seçim bürosu açılışını gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Söğüt Belediye Başkan Adayı İsmet Tunca’nın seçim çalışmalarını yapacağı seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Seçim bürosu açılışına Çanakkale Milletvekili Mustafa Serdar  Soydan katıldı. Seçim bürosu açılışında konuşma yapan Çanakkale Milletvekili Mustafa Serdar Soydan, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu’nun selamları getirdiğini ve en kısa zamanda Bilecik Halkı ile buluşmak istediğini belirtti. Soydan, “ Söğüt ilçesine gelirken kafamda soru işareti vardı. Seçim büroları açılışlarını gerçekleştiriyoruz Söğüt’te nasıl olur kalabalık diye düşündüm. Şimdi bu tabloyu görünce 30 Mart seçimleri olmuş, oylar sayılmış Belediye Başkanlığı kazanmışız sanki burada onun kutlamasını yapıyoruz gibi bir hava gördüm.

Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu bu Laik, Demokratik Cumhuriyeti artık yıkılmak yok olmak tehlikesiyle karşı karşıya. Bu zamana kadar gelen hükümetler iyi veya kötü çalışmalar yapmışlardır. Ama hiç kimse bu hükümet kadar bu ülkenin değerleri ile uğraşmadı. Bu hükümet Allah’ın Peygamberin adını kullanarak cebimizdeki paraları çaldılar. Nerden başladılar ilk olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak daha sonra bu partiyi kurarak iktidara geldiler. Biliyorsunuz deniz fenerini unutturmaya çalışıyorlar. Vatandaşın kefen parasını çaldılar. Dünya haberlerinde asrın soygunu olarak yer aldılar “ dedi.

 

 Konuşmanın ardından seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ardında tüm Söğüt halkına pilav ikramı yapıldı. Açılışı katılanlar arasında dikkatleri çeken isim olarak Belediye Meclis olan ve yeni sıralamasında ismi olmayan Raşit Sünetci, İl Genel Meclisine sıralamasından çekiline Ali Aktepe, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu’nun rozet takarak partiye kattığı ve Bilecik Belediye Başkanı aday adayı olan Mehmet Seven, diğer aday adayı Nevin Tan, eski İl başkanları ve partililer katıldı.

Son Güncelleme: 21.02.2014 17:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle